Υπό σκέψη επιστροφή εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Υπό σκέψη επιστροφή εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού

Υπό σκέψη επιστροφή εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού
Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να βρεθεί στο οργανόγραμμα της πειραϊκής ΠΑΕ.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Φουστέρ για ακόμα μία φορά επανέρχεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως σκέψη επιστροφής του στα δρώμενα και το οργανόγραμμα της ομάδας για τη νέα χρονιά φυσικά σε πόστο στην ΠΑΕ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό ενώ ανάλογη πληροφόρηση είχε προκύψει και σχετικά προσφάτως.

Ο 41χρονος σήμερα Φουστέρ, άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού, έχει πάρει 6 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα με τον Ολυμπιακό και έχει 169 αγώνες στην ομάδα με 45 γκολ και 26 ασίστ. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσφορά στην ομάδα σε αγωνιστικό level που πάντα κρατούσε επαφές και καλές σχέσεις με τον σύλλογο.

Προς στιγμήν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το οριστικό. Είναι όμως ένα πρόσωπο που είναι πιθανό να επιστρέψει στο Λιμάνι από άλλη θέση πια βέβαια.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate