Ολυμπιακός: “Σειρήνες” για Ντόη από Γερμανία

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ολυμπιακός: “Σειρήνες” για Ντόη από Γερμανία

Ολυμπιακός: “Σειρήνες” για Ντόη από Γερμανία
Ποιος είναι ο σύλλογος που φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 H σεζόν 2022-2023 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Ανδρέα Ντόη, καθώς ήταν η παρθενική του στο υψηλότερο επίπεδο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, ο οποίος δεν δίστασε να τον ρίξει στα βαθιά της Super League. Το τέλος της σεζόν βρήκε τον 20χρονο στόπερ με 27 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Ντόη λόγω του νεαρού της ηλικίας του και της σημαντικής προοπτικής του, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων απ’ την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “rp-online.de” η Γκλάντμπαχ τον έχει βάλει στο στόχαστρο και ίσως κινηθεί για την απόκτηση του. Τα “πουλάρια” βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Ντόη είναι μια απ΄τις περιπτώσεις που εξετάζουν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. Να θυμίσουμε πως ο Ντόη συνδέεται με τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate