Ολυμπιακός: Οι "στόχοι" που κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ολυμπιακός: Οι "στόχοι" που κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Ολυμπιακός: Οι "στόχοι" που κυκλοφορούν ελεύθεροι!
Ο Ολυμπιακός αναζητά πρόσωπα σε αρκετές θέσεις του γηπέδου. Ορισμένες περιπτώσεις επιστρέφουν στο προσκήνιο ως "ελεύθεροι". 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον Ολυμπιακό, αν και ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν έχει επιλέξει τον δρόμο της… σιωπής κι έτσι ελάχιστα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά το ρόστερ της επόμενης περιόδου και χρειάζονται ποδοσφαιριστές για όλες τις γραμμές του γηπέδου. Το σύνολο του δυναμικού που αγωνίστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά και όσοι έπαιξαν σε άλλες ομάδες με τη μορφή δανεισμού κρίθηκε και ένα μεγάλο ποσοστό θ’ αποχωρήσει. Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξετάζει μια μακρά λίστα ποδοσφαιριστών με σκοπό να ενδυναμώσει τον κορμό με ποιότητα. Στόχος είναι ν’ αποκτηθούν παίκτες με παραστάσεις, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι ν’ ανταπεξέρθουν το πνευματικό βάρος και τις αγωνιστικές απαιτήσεις της νέας σεζόν.
Ο Τόνι Λάτο της Βαλένθια σε μονομαχία με τον Νίκο Γουίλιαμς της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Δύο περιπτώσεις παικτών που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα συνεχίζουν την καριέρα τους ως ελεύθεροι και είναι ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις. Ο λόγος για τους Έντσο Ρόκο της Έλτσε και τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια. Ο Χιλιανός Ρόκο, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι 30 ετών, αγωνίστηκε σε 23 ματς της Έλτσε, χωρίς βέβαια να καταφέρει να ξεχωρίσει σ’ έναν σύλλογο που δεν βρήκε ρυθμό στη La Liga και έχασε από νωρίς το τρένο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Ο Ρόκο έχει αγωνιστεί εκτός Χιλής και στην Τουρκία με περάσματα απ’ την Μπεσίκτας και τη Φατίχ Καραγκιουμριούκ.

Ως “ελεύθερος” διαπραγματεύται πλέον και ο Τόνι Λάτο. O 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας είχε μια γεμάτη σεζόν με τη Βαλένθια με 24 ματς και ένα γκολ. Η σεζόν δεν ήταν λιγότερο αγχωτική για τον Λάτο σε σχέση με του Ρόκο, μόνο που είδε την ομάδα του να παραμένει στο “και πέντε” στην κορυφαία κατηγορία! Το φινάλε της θητείας του στο Μεστάγια δεν ήταν ιδανικό, καθώς αποχώρησε με πικρία και μέναν τραυματισμό στα πλευρά. Η πλειοψηφία των φίλων της Βαλένθια μέσω social media εξέφρασαν την αποδοχή τους στο πρόσωπο του Λάτο, ο οποίος προανήγγειλε άμεσα ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του. Ο Λάτο ο οποίος είναι προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αϊντχόφεν και Οσασούνα. Για αμφότερες τις περιπτώσεις ο Αντόνιο Κορδόν έχει ήδη ολοκληρωμένη άποψη, λόγω της θητείας του στη La Liga, ενώ πρόκειται για παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται σε θέσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate