Νεαρός του Ολυμπιακού… μετακομίζει στην Αμερική!

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Νεαρός του Ολυμπιακού… μετακομίζει στην Αμερική!

Νεαρός του Ολυμπιακού… μετακομίζει στην Αμερική!
Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά ένα μεγάλο ταλέντο του, που μετακομίζει στην Αμερική για σπουδές και να συνεχίσει την καριέρα του.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο νεαρός Βασίλης Μοίρας (γεννημένος στις 23/09/2005) έκανε μια μεγάλη χρονιά με την U19 του Ολυμπιακού και τώρα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει στην Αμερική, όπου είναι σίγουρο, για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ivy League, με την φανέλα της Νάρτμουθ.

Ο 17χρονος θα συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του, καθώς θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πανεπιστημίου και παράλληλα θα σπουδάσει στο αντικείμενο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta αναμένεται να πετάξει για την Αμερική κοντά στις 15/08 ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Με τον Ολυμπιακό μέτρησε 21 συμμετοχές φέτος με απολογισμό τέσσερα γκολ, έχοντας μεγάλη παρουσία στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate