Ευρώπη: Έμαθαν πιθανούς αντιπάλους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ευρώπη: Έμαθαν πιθανούς αντιπάλους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Ευρώπη: Έμαθαν πιθανούς αντιπάλους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Συμπληρώθηκε από το Βέλγιο το παζλ των πιθανών αντιπάλων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τα προκριματικά του καλοκαιριού. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους στα προκριματικά του καλοκαιριού και στην προσπάθεια που θα κάνουν για να προκριθούν σε ομίλους ευρωπαϊκές διοργάνωσης.

Ο τελευταίος πιθανός αντίπαλος προέκυψε από το Βέλγιο και είναι η Γκενκ που έμεινε στο 2-2 με την Αντβέρπ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα (4/6) είχε προκύψει ο πιθανός αντίπαλος από την Ουκρανία και αυτή είναι η Ντνίπρο. Θυμίζουμε πως ήταν γνωστή η Σερβέτ ως δεύτερη από την Ελβετία.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός στον β' προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σερβέτ, Γκενκ, Ντνίπρο. Οι άλλες δύο θα παίξουν μεταξύ τους και η ηττημένη θα πάει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός τα πρώτα του παιχνίδια θα τα παίξει στις 25-26 Ιουλίου και η ρεβάνς θα γίνει στις 1-2 Αυγούστου. Για τον Ολυμπιακό το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 10 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate