Τι γίνεται με Ελ Αραμπί και Ολυμπιακό - Τα νέα δεδομένα

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Τι γίνεται με Ελ Αραμπί και Ολυμπιακό - Τα νέα δεδομένα

Τι γίνεται με Ελ Αραμπί και Ολυμπιακό - Τα νέα δεδομένα
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν πάρει οριστικές αποφάσεις για τον Μαροκινό φορ! 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 *Δεν είναι και λίγα τα ανοιχτά ζητήματα για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει είναι και αυτό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο γι' ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Πειραιά και δεν αποκλείεται να γίνει ένα ραντεβού με τη διοίκηση για τη συνεργασία τους τη νέα σεζόν.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι φαντάζει απίθανο να παραμείνει και τη νέα χρονιά με τα λεφτά που λάμβανε μέχρι φέτος, μιας και το συμβόλαιό του ξεπερνούσε κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο είναι δεδομένο πως η πρόταση του Ολυμπιακού θα κυμανθεί λίγο κάτω από το συγκεκριμένο ποσό και δεν αποκλείεται η πρόταση να αγγίξει μια μείωση της τάξεως του 50%.

Ερχόταν από τον πάγκο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος φορ ήταν η πιο συνηθισμένη επιλογή απ’ τον πάγκο, έχοντας κληθεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του ματς 33 φορές σε 48 ματς, την ώρα που ο δεύτερος της σχετικής λίστας του Ολυμπιακού είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά με 22 συμμετοχές ως αλλαγή!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate