"Στόπερ που φοβίζει και... Ποντένσε ο Ολυμπιακός - Ρίσκο με Σωκράτη - Αλλάζουν τα στελέχη και οι μεταγραφές"

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

"Στόπερ που φοβίζει και... Ποντένσε ο Ολυμπιακός - Ρίσκο με Σωκράτη - Αλλάζουν τα στελέχη και οι μεταγραφές"

"Στόπερ που φοβίζει και... Ποντένσε ο Ολυμπιακός - Ρίσκο με Σωκράτη - Αλλάζουν τα στελέχη και οι μεταγραφές"
Οι παίκτες που φεύγουν και οι προσθήκες που θα αναβαθμίσουν το ερυθρόλευκο ρόστερ. Αλλαγές όμως θα υπάρξουν σε όλη τη δομή των Πειραιωτών, καθώς πλέον δεν πρέπει να επιλέγει παίκτες μόνο από μάνατζερ, αλλά και μέσω της ατζέντας του Τεχνικού και Αθλητικού Διευθυντή.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Την επόμενη μέρα στο Λιμάνι σχολίασε ο Παναγιώτης Ραμαντάνης, δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Πειραιωτών, καθώς αυτό που έχει τώρα μεγάλο ενδιαφέρον στους Ερυθρόλευκους.

Τι θα γίνει με τον νέο προπονητή (και πότε πρέπει να έρθει στην ομάδα), πότε θα έρθει ο νέος τεχνικός διευθυντής και τι θα γίνει με το ρόστερ σε κάθε θέση του γηπέδου;

Διαβάστε τις απαντήσεις που ακολουθούν...

"Εκεί την πάτησε με Μίτσελ ο Ολυμπιακός - Μπαμ και έφτασε στο φινάλε του - Πρωταθλητισμός ή πείρα από μεγάλο πρωτάθλημα"

"Θεωρώ πως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έρθει το συντομότερο δυνατόν ένας προπονητής, για να δει προβλήματα αγωνιστικά στην ομάδα, να την μάθει. Μου θυμίζει τη χρονιά που είχε έρθει ο Πέδρο Μαρτίνς να ψάχνουν τόσο νωρίς προπονητή. Εκεί που την πάτησε ο Ολυμπιακός ήταν στο ρίσκο με την απομάκρυνση του Μίτσελ - Δεν μπορούσε να αξιολογήσει σωστά την κατάσταση του παιχνιδιού και δεν έκανε σωστές αλλαγές ο Ισπανός. Αλλά αυτό το γνωρίζαμε. Ήταν ρίσκο να βάλει τον Ανιγκό στη θέση του Μίτσελ για να κάνει πιο σωστές αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα. Του βγήκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά μετά έκανε μπαμ ο Ολυμπιακός και έφτασε στο φινάλε του", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος. 

Για το θέμα του νέου προπονητή, με τον Σρέντερ, τον Μαρτίνεζ, τον Γκατούζο, τι θα έλεγες; 

"Από τη στιγμή που είναι σενάρια όλα αυτά, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Αν εξαιρέσουμε τον Σρέντερ που επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ η περίπτωση, δεν θα ήταν σωστό να πάρω θέση. Όποιος κι αν έρθει, όμως, θα πρέπει να έχει πείρα πρωταθλητισμού ή να έχει θητεία σε μεγάλο πρωτάθλημα".

"Πολλές αλλαγές στον Ολυμπιακό - Εκεί να φέρει άνθρωπο - Η θέση που δεν χρειάζεται ενίσχυση"

Το θέμα τού τεχνικού διευθυντή;

"Θα γίνουν πολλές αλλαγές και στη στελέχωση διοικητικά, με τεχνικούς και αθλητικούς διευθυντές. Θα γίνει ολικό restart, με πιο σωστά δομημένες κινήσεις: Θα υπάρχει τεχνικός διευθυντής και αθλητικός διευθυντής όταν έρθει ο νέος προπονητής. Χρειάζεται να μπορεί να κοιτάζει παίκτες, να επικοινωνεί με ομάδες, να μην στηρίζεται μόνο σε μάνατζερ".

Να δούμε και το ρόστερ θέση-θέση; Τερματοφύλακες;

"Με βάση τους παίκτες που υπάρχουν δεν χρειάζεται τερματοφύλακα, αν αποφασίσει να δώσει τον νεαρό Τζολάκη δανεικό, για να είναι βασικός και να ψηθεί περισσότερο, θα προκύψει ανάγκη. Αλλά με βάση την ποιότητα που υπάρχει σήμερα, δεν χρειάζεται".

"Ρίσκο με Σωκράτη - Τελειώνουν τρεις στο Λιμάνι - Δεν μπορεί ο Ελ Αραμπί"

Στην άμυνα;

"Η άμυνα θα αλλάξει περισσότερο. Σχεδόν αυτονόητο ότι θα μείνει ο Ρέαμπτσιουκ, αν και θεωρώ ότι θα υπάρξουν προτάσεις για την παραχώρησή του. Είναι παίκτης που έχει να δώσει και το έχει αποδείξει στα πλέι οφ - Από όταν πήρε ανάσες με την έλευση του Ραμόν. Τα αριστερά μπακ γενικά είναι η πιο περίεργη θέση, πλην του Ραμόν που ήρθε και τον πιστεύουν, έχει και τον Λάιντνερ αλλά και τον Κίτσο που εντυπωσιάζει στην Κύπρο. Θα έχει να κάνει καθαρά με την κρίση τού νέου προπονητή όπως και με την προετοιμασία. Στα σέντερ μπακ δεν ξέρω αν θα προχωρήσει σε ανανέωση του Σωκράτη, έχει πολλούς μυϊκούς και ίσως είναι ρίσκο. Οι τρεις που θα είναι στο ρόστερ βρίσκονται ανάμεσα σε Μπα, Ντόη και Σισέ. Θεωρώ ότι και οι τρεις θα μείνουν και να κινηθεί για έναν αντίστοιχο Παπασταθόπουλο, αλλά σε πιο μικρή ηλικία. Θα ψάξει για στόπερ τύπου Σεμέδο, που τον βλέπεις και τον φοβάσαι".

Χαφ και εξτρέμ;

"Ο νέος Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά θα είναι στηριγμένος στον Χουάνγκ, θα είναι βαρόμετρο ο Κορεάτης. Όπως και ο Φορτούνης που είναι καλά πια και μπορεί να ηγηθεί. Ο Κανός θεωρώ ότι θα μείνει τελικά, στον Ολυμπιακό έχει πιάσει και είναι εξτρέμ που δεν είχαμε δει από την εποχή του Ποντένσε. Ο Μπουτούσι είναι αδύνατο να μείνει, στα εξτρέμ δεν βλέπω τον Γκάρι να συνεχίζει, ο Κασάμι θα έχει ρόλο στα χαφ, στον Σαμασέκου αποκλείεται να γίνει ενεργοποίηση οψιόν. Θα γίνει μια προσθήκη στη θεση 6-8, και μαζί με Χουάνγκ, Εμβιλά, Κασάμι και ένα αντι-Σαμασέκου, και στα εξτρέμ Κανός και Μασούρας και θα κινηθεί για κάποιον ποιο ρολίστα στη γραμμή".

Στην επίθεση;

"Ο Ελ Αραμπί έχει κάνει τον κύκλο του. Κι ας μην έχει προσφέρει πολλά και πέρσι, ήταν σωστή η κίνηση για να τον ανανεώσει, είναι ο καλύτερος φορ τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορεί πλέον να είναι βασικός. Αλλά και όταν περνάει στον αγωνιστικό χώρο είναι βαρύς, κρατάει παραπάνω την μπάλα, δυσκολεύεται σε ενέργειες που έκανε με άλλη άνεση παλιότερα. Ίσως να μείνει με μείωση συμβολαίου, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάει σε νεαρή ηλικία επιθετικού, συν τον Μπακαμπού βασικό".

 

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate