Πολύ καλά νέα για τον Ολυμπιακό: Μποναμάς από την Τουρκία, με Ονιεκούρου

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Πολύ καλά νέα για τον Ολυμπιακό: Μποναμάς από την Τουρκία, με Ονιεκούρου

Πολύ καλά νέα για τον Ολυμπιακό: Μποναμάς από την Τουρκία, με Ονιεκούρου
Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση με τον Ονιεκούρου.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η εξαιρετική σεζόν του Χένρι Ονιεκούρου (7 γκολ, 2 ασίστ) φαίνεται πως θα γεμίσει τα ταμεία του Ολυμπιακού!

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους και τους οπαδούς της Άδανα Ντεμίσπορ, με την τουρκική ομάδα να εμφανίζεται αποφασισμένη να τον κάνει δικό της.

Ο Ονιεκούρου αγωνίζεται ως δανεικός στην Αδάνα και στο deal με τον Ολυμπιακό υπάρχει όρος για αυτόματη ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, εφόσον η τουρκική ομάδα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπορεί το συγκεκριμένο σενάριο να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες (-8 από την 3η Μπεσίκτας), ωστόσο, η Ντεμίσπορ αναμένεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο για τη διατήρηση του Ονιεκούρου στο ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Star, υπογραμμίζει πως οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Νιγηριανό άσο. Πρόκειται φυσικά για μια ευχάριστη είδηση για τον Ολυμπιακό, που πιθανότατα θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό,

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate