Οριστικές εξελίξεις για Ντόη και Εθνική Ελλάδας!

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Οριστικές εξελίξεις για Ντόη και Εθνική Ελλάδας!

Οριστικές εξελίξεις για Ντόη και Εθνική Ελλάδας!
Ο Αλβανοέλληνας στόπερ αποφάσισε οριστικά το εθνόσημο με το οποίο θα αγωνίζεται! 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Ντόη θα τεθεί στη διάθεση της Εθνικής, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να έχει διευθετηθεί το ζήτημα με τα απαραίτητα χαρτιά, προκειμένου να μπορεί ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στις επιλογές των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Πάντως, Ομοσπονδία και Ντόη έχουν επιτέλους τα απαιτούμενα έγγραφα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του νεαρού να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής, όπως επέλεξε να κάνει πριν από κάποιο διάστημα όταν βρέθηκε μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

Έτσι πλέον μένει να φανεί αν ο Ντόη θα βρεθεί στις κλήσεις του Πογιέτ ενόψει των αναμετρήσεων του Ιουνίου με την Ιρλανδία (16/06 εντός) και τη Γαλλία (19/06 εκτός), στον 2ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024.

Να θυμίσουμε πως φέτος ο Ντόη μετρά 27 συμμετοχές (οι δύο εκ των οποίων στο Europa League) με 1 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate