Η ώρα του Καμαρά: Ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται τον Μαντί τώρα που…

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Η ώρα του Καμαρά: Ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται τον Μαντί τώρα που…

Η ώρα του Καμαρά: Ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται τον Μαντί τώρα που…
Η Ρόμα έχει δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα κόντρα στην Μόντσα και η έλλειψη χαφ οδηγεί τον Μουρίνιο πιθανότατα στη λύση... Καμαρά.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μαντί Καμαρά έχει αγωνιστεί πολύ λίγο τη φετινή σεζόν στη Ρόμα (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό). Για την ακρίβεια ο άσος από τη Γουινέα μετράει με τα χρώματα των «τζιαλορόσι» μόλις 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ το 2023 έχει μείνει στο χορτάρι για χάρη των Ιταλών γύρω στα 36 λεπτά.

Η Ρόμα λοιπόν την προσεχή Τετάρτη, δίνει ένα κρίσιμο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Μόντσα για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αυτή τη στιγμή βρίσκεται ισόβαθμη με τις Μίλαν και Ίντερ στην 4η θέση με 57 βαθμούς και κυνηγάει με… μανία το Champions League.

Όπως είναι λογικό, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ήθελε να έχει την καλύτερη δυνατή αποστολή για το ματς με την Μόντσα ωστόσο υπάρχουν τεράστια θέματα στα χαφ, αφού οι Μάτιτς, Βαϊνάλντουμ (αλλά και ο νεαρός Μπόβε με πρόβλημα στον ώμο), είτε λόγω τιμωρίας είτε λόγου τραυματισμού δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Κι εδώ… κολλάει ο Καμαρά. Ο «special one» σκέφτεται να φέρει στο πλάι του Λορέντζο Πελεγκρίνι από τη μέση και μπροστά είτε τον Μαντί, είτε τον 20χρονο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς. Ο Βόσνιος έπαιξε τελευταία φορά βασικός κόντρα στην Κρεμονέζε για το κύπελλο την 1η Φεβρουαρίου και από τότε έπεσε στην ιεραρχία.

Από την άλλη ο Καμαρά είναι ένας πολύ πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε στις αρχές της σεζόν σε κάποια ματς, ωστόσο με την επιστροφή του Βαϊνάλντουμ έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα των Ρωμαιών και θέλει να δείξει την αξία του.

Εκ των πραγματών λοιπόν, ο Καμαρά ίσως να έχει ευκαιρία μεγάλη να… ξανασυστηθεί στο ιταλικό κοινό αρκεί να την… αρπάξει από τα μαλλιά.

ΥΓ: Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Μαντί Καμαρά υπάρχει και οψιόν αγοράς μεταξύ Ολυμπιακού και Ρόμα που ανέρχεται γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Με τη σεζόν να τελειώνει σε λίγο καιρό λοιπόν, οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας θα πρέπει να σκεφτούν και για το μέλλον του 26χρονου χαφ…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate