Ολυμπιακός: Οι δύο φάσεις του Εμβιλά

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ολυμπιακός: Οι δύο φάσεις του Εμβιλά

Ολυμπιακός: Οι δύο φάσεις του Εμβιλά

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Γιαν Εμβιλά έσωσε τον Ολυμπιακό από την καλύτερη φάση της ΑΕΚ, αλλά είχε και πάλι μία από τις γνωστές φετινές χαμένες ευκαιρίες του. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Γιαν Εμβιλά έδωσε και πάλι πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό σε ένα ματς υψηλής δυσκολίας, όπως αυτό με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας πολλές κερδισμένες μάχες μπροστά στην περιοχή της ομάδας του και παίζοντας ως κλασικό «εξάρι» έχοντας πιο μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τον Χουάνγκ και τον Σαμασέκου.

Ο Γάλλος ήταν πολλές φορές καθοριστικές σε κοψίματα και προκάλεσε σοβαρό εμπόδιο στις συνδυαστικές προσπάθειες που επιχειρεί η ΑΕΚ από τον άξονα, ενώ φυσικά έκανε και την απόκρουση του αγώνα όταν έδιωξε το σουτ του Λιβάι Γκαρσία με την μπάλα να πηγαίνει προς την εστία. Τη μοναδική ίσως κλασική ευκαιρία της ΑΕΚ σε αυτό το ντέρμπι.

Ο δε Ολυμπιακός είχε αρκετές πολύ καλές στιγμές για να σκοράρει, πέραν από το γκολ του Μπακαμπού που δεν μέτρησε. Μνημονεύονται εκείνες του Μπιέλ, του Μπακαμπού (στην απόκρουση του Αθανασιάδη) και Κασάμι, αλλά σπουδαία ευκαιρία ήταν και στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Όταν μετά την απόκρουση της άμυνας της ΑΕΚ σε στατική φάση, ο Εμβιλά βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε ήταν πολύ άσχημο και άστοχο. Όπως συνήθως φέτος οι τελικές προσπάθειες ενός παίκτη, ο οποίος πέραν της μεγάλης προσφοράς του αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό είχε και αρκετά γκολ. Σε αντίθεση με την φετινή σεζόν, στην οποία όχι μόνο δεν εκτελεί από κοντά ή μακριά, αλλά όποτε το επιχειρεί αποτυγχάνει εντελώς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate