Οι πρώτες 3+1 κινήσεις στον νέο Ολυμπιακό - Φέρνει προπονητή, διώχνει 2 παίκτες - Θέλει top όνομα από Ελλάδα!

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Οι πρώτες 3+1 κινήσεις στον νέο Ολυμπιακό - Φέρνει προπονητή, διώχνει 2 παίκτες - Θέλει top όνομα από Ελλάδα!

Οι πρώτες 3+1 κινήσεις στον νέο Ολυμπιακό - Φέρνει προπονητή, διώχνει 2 παίκτες - Θέλει top όνομα από Ελλάδα!
Οι ηχηρές αποχωρήσεις στο ρόστερ και οι μεταγραφές. Στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την τρίτη θέση, που θα κριθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως παράλληλα ήδη δουλεύουν για την επόμενη ημέρα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν ήδη στο Λιμάνι καθώς η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν ήταν καθόλου καλή για τον σύλλογο, με πολλές αλλαγές προπονητών, πληθώρα παικτών που ήρθαν στην ομάδα, αλλά και με βάση το γεγονός ότι έμεινε μακριά από τους τίτλους.

Παρόλα αυτά υπάρχει η πεποίθηση ότι αν έρθει νωρίς (μέχρι τα τέλη του μήνα) ο νέος τεχνικός αλλά και ο νέος αθλητικός διευθυντής, μπορεί να γίνει ξεσκαρτάρισμα άμεσα στο ρόστερ και να γίνουν εισηγήσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν.

Έχουν, όμως, ενδιαφέρον τρεις διαφορετικές πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μας, για τρεις διαφορετικούς παίκτες, που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στον προγραμματισμό. Για παράδειγμα ο Λούις Πάλμα, του Άρη, που το όνομά του έχει συνδεθεί έντονα με τη Ρέιντζερς και ο Καρυπίδης τον κοστολογεί μίνιμουμ στα 4 εκατ. ευρώ, είναι παίκτης που απασχολεί και τον Ολυμπιακό, αν και θα είναι πολύ δύσκολο να βρει πλέον επαφή με τους Κίτρινους.

Ακόμα, έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ που θέλει τον Σαμασέκου να συνεχίζει στο Λιμάνι, αλλά όχι προφανώς με την ενεργοποίηση της τεράστιας ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού. Θα μπορούσε όμως να υπάρξει μια επαφή με την ομάδα του και να ανανεωθεί ο δανεισμός του για ακόμα έναν χρόνο.

Άρα ο Ολυμπιακός θα έχει μαζί με τους Κασάμι και Χουάνγκ έναν ακόμα ποιοτικό αμυντικό μέσο, τουλάχιστον για τα θερινά προκριματικά, άρα δεν είναι απαραίτητη η παραμονή του 33χρονου Γιαν Εμβιλά στην ομάδα...

Τέλος, αυτό που ακούγεται έντονα στην πιάτσα και έχει ενδιαφέρον, είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Μπακαμπού! Μπορεί στο ισπανικό πρωτάθλημα να είναι δύσκολο να επιστρέψει, αλλά με δεδομένο ότι σε λίγες εβδομάδες μένει ελεύθερος, δεν αποκλείεται η Αταλάντα και η Φιορεντίνα να δείξουν ενδιαφέρον.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι όπως πρόσφατα έγραψε ο Ευάγγελος Μίχος, o Αλεξάντερ Κοκόριν έχει προταθεί σε σε μεγάλη ελληνική ομάδα και, αν έρθει, θα πάρει τη θέση άλλου μεγάλου φορ. Ο Κοκόριν έχει συμβόλαιο με την Φιορεντίνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και, προφανώς, δεν υπλογίζεται...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate