Νικολακόπουλος: "Οι τέσσερις πρώτοι στη λίστα του Κορδόν" (Audio)

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Νικολακόπουλος: "Οι τέσσερις πρώτοι στη λίστα του Κορδόν" (Audio)

Νικολακόπουλος: "Οι τέσσερις πρώτοι στη λίστα του Κορδόν" (Audio)
Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για το θέμα του προπονητή, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών στην Ευρώπη. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, τόσο στο θέμα του προπονητή, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τους αντιπάλους των Πειραιωτών στην Ευρώπη μετά τα σημερινά αποτελέσματα.
 
Αρχικά, για το θέμα του τεχνικού, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως «είναι λίγο απλό, αλλά και λίγο σύνθετο. Απλό υπό την έννοια ότι υπάρχουν τέσσερις Ισπανοί προπονητές στη λίστα, οι Μαρσελίνο, Μπορδαλάς, Ιραόλα, Κίκε Σετιέν και ο Ολυμπιακός τούς έχει κάνει συγκεκριμένες κρούσεις, περιμένοντας τις απαντήσεις τους. Αλλά και λίγο σύνθετο, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε θα απαντήσουν, ενώ στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι πρώτη επιλογή τους το ελληνικό πρωτάθλημα».
 
Από εκεί και πέρα, ο Νικολακόπουλος αναφέρθηκε και στους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μετά τα σημερινά αποτελέσματα.

Ακούστε παρακάτω αναλυτικά όσα είπε: 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate