Αυτή είναι η επιθυμία Μπακαμπού και Κανός για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό!

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Αυτή είναι η επιθυμία Μπακαμπού και Κανός για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό!

Αυτή είναι η επιθυμία Μπακαμπού και Κανός για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό!
Μπακαμπού και Κανός, δύο παίκτες πάνω στους οποίους μπορεί να χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός. Ποια τα δεδομένα για την παραμονή τους στο μεγάλο λιμάνι. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στις περιπτώσεις των Σεντρίκ Μπακαμπού και Σέρχι Κανός, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να μείνουν στον Ολυμπιακό!

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι εύκολο (σ.σ. για διαφορετικούς λόγους του καθενός), όμως συνήθως όταν ένας παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει σε μια ομάδα, στο τέλος αυτό συμβαίνει. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Όπως, αντίστοιχα, πολύ δύσκολα μένει κάποιος δίχως τη θέλησή του. Και στους Πειραιώτες, ενδεχομένως, να υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Κλείνει η παρένθεση.

Σε ό,τι αφορά τον Μπακαμπού, επιθυμία της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον έμπειρο επιθετικό για την επόμενη διετία. Ο Αφρικανός φορ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 τέρματα και είναι εμφανές ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από έναν τέτοιο στράικερ και την επόμενη περίοδο, καθώς έχει δείξει την αξία του στο γαλλικό (Σοσό, Μαρσέιγ), στο ισπανικό (Βιγιαρεάλ), στο κινέζικο (Μπεϊτζίν Γκουοάν), καθώς και στο τουρκικό πρωτάθλημα (Μπούρσασπορ).

Το μεγάλο πρόβλημα με τον Μπακαμπού, ωστόσο, είναι το έντονο ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρξει για τον ίδιο από το εξωτερικό. Δεδομένα, ο πρώην φορ της Μαρσέιγ θα ήθελε να επιστρέψει σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης (σ.σ. Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία), αλλά μόνο για κάτι πραγματικά μεγάλο θα καθιστούσε δεύτερη επιλογή στο μυαλό του τους Πειραιώτες. 

Όσον αφορά τον Κανός, υπάρχει η Μπρέντφορντ στη μέση. Εφόσον δεν ξεκαθαριστούν οι προθέσεις της αγγλικής ομάδας με τον Ισπανό, αν τον παραχωρεί και έναντι ποιου ποσού, δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβείς πιθανότητες παραμονής του Σέρχι στο λιμάνι.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate