Μαντί Καμαρά: Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Μαντί Καμαρά: Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός

Μαντί Καμαρά: Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός
Ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι με την Ιντερ, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως σχεδιάζει την επόμενη μέρα της Ρόμα χωρίς αυτόν…
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Χθες, ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι της Ρόμα με την Ιντερ (0-2) για την 34η αγωνιστική της Serie A. Αυτή ήταν η 19η συμμετοχή του Αφρικανού με τη φανέλα των Τζιαλορόσι, με τον διεθνή μέσο να έχει 1 ασίστ σε 749 λεπτά.

Το μέλλον του 26χρονου, όμως, στη Ρώμη φαίνεται πως είναι δυσοίωνο, με τα ρεπορτάζ να τον στέλνουν πίσω στον Ολυμπιακό, καθώς η ιταλική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα που μπήκε στη συμφωνία που έκαναν οι δύο σύλλογοι τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Ρόμα τον απέκτησε ως δανεικό από τους Ερυθρόλευκους.

Αυτό έγραφαν πριν από λίγες εβδομάδες τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, με τους Ιταλούς μάλιστα σήμερα να «τελειώνουν» οριστικά τον Μαντί Καμαρά από την Ρόμα, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι Τζιαλορόσι προχωρούν στην απόκτηση του 24χρονου χαφ, Χουσέμ Αουάρ, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Αφρικανό μέσο.


Ο Αουάρ μένει ελεύθερος από την Λυόν, με την οποία είχε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 534 λεπτά και μετακομίζει στην Ιταλία για χάρη της Ρόμα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα. Ενας ποδοσφαιριστής που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Καμαρά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Αφρικανός, που έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2024, εκτός από τον Αουάρ έχει να ανταγωνιστεί και τον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει σε φουλ δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί πριν από λίγους μήνες και θα είναι ο βασικός χαφ της Ρόμα τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τα… κουκιά δεν βγαίνουν για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποχωρήσει από την Ρόμα.

Το καλοκαίρι των αποφάσεων για Καμαρά και ο… Μοντεστό

 Ο Μαντί Καμαρά και η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο, η επιστροφή στον Ολυμπιακό και ο Μοντεστό που παρακολουθεί ξανά την περίπτωση του.

Ο Μαντί Καμαρά το περασμένο καλοκαίρι πήγε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τους τζιαλορόσι να έχουν και ρήτρα για να αγοράσουν τον Αφρικανό μέσο των Πειραιωτών.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η Ρόμα και ο Πορτογάλος τεχνικός δύσκολα θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα στο συμβόλαιο του και ο Μαντί θα επιστρέψει στο λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Καμαρά έχει… πέραση στο εξωτερικό, όμως θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, όπου και θα δει τις προοπτικές να ανοίγονται μπροστά του.

Το καλοκαίρι είναι… ιδιαίτερο για τον Καμαρά, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Ρόμα βάση λογικής και χρόνου συμμετοχής, όμως δεν αποκλείεται να ασχοληθεί άλλη ιταλική ομάδα με την περίπτωση του.

Η Μόντσα είναι ένας σύλλογος που ασχολήθηκε και το περασμένο καλοκαίρι με τον Μαντί, έχοντας στα ηνία στον μεταγραφικό της σχεδιασμό τον πρώην ερυθρόλευκο, Φρανσουά Μοντεστό, που είναι ο άνθρωπος-κλειδί στην ιταλική ομάδα.

Ο Κορσικανός είχε κάνει κίνηση και το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει, αλλά ο Αφρικανός στο δίλημμα Μόντσα ή… Μουρίνιο δίχως δεύτερη σκέψη επέλεξε τον «Special One». Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, η Μόντσα είναι πιθανό να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Καμαρά, μιας και ο Μοντεστό γνωρίζει τις ικανότητες του, ενώ υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι από το εξωτερικό που παρακολουθούν την περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα, θα είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τον Καμαρά, ο οποίος θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο εξωτερικό, καθώς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο οι όποιες διαδικασίες μετακίνησής του στη Μόντσα ή οπουδήποτε αλλού να γίνει μέσα στον Ιούνιο.

 

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate