Εξελίξεις με Μιλουτίνοφ – Έτοιμος να επιστρέψει…

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Εξελίξεις με Μιλουτίνοφ – Έτοιμος να επιστρέψει…

Εξελίξεις με Μιλουτίνοφ – Έτοιμος να επιστρέψει…
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στη Euroleague, σύμφωνα με όσα γράφονται - Η «τρελή» πρόταση που έχει στα χέρια του...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι και έχει ως στόχο να επιστρέψει στη Euroleague.

Ο Σέρβος «γίγαντας» είναι ένας από τους κορυφαίους ψηλούς στη Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία χρόνια και πολλές ομάδες θα κάνουν… ουρά για να τον αποκτήσουν. Ο «Μίλου» μένει ελεύθερος εξάλλου σε λίγο καιρό και δεν μοιάζει διατεθειμένος να ανανεώσει με τη ρωσική αρκούδα και να παίζει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τα σενάρια εδώ και μερικές μέρες δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του, με τη Βίρτους Μπολόνια να έχει ακουστεί ότι κάνει γερό μπάσιμο, ενώ στο εξωτερικό «ανακατεύουν» και τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη και τον Παναθηναϊκό.

Τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, αφού ο στόχος του είναι να παίξει στη Euroleague. Οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του δεν είναι πολλές, όμως η Μπολόνια είναι μία εξ αυτών και σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες από το εξωτερικό έχει καταθέσει ήδη μια «τρελή» πρόταση για να τον αποκτήσει.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως λέγεται ότι έχει προτείνει διετές συμβόλαιο στον Σέρβο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 2,2 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό λοιπόν δεν μπορούν να το δώσουν οι ελληνικές ομάδες, ακόμη και αν ισχύει ότι κοιτάζουν την περίπτωση του.

Για αυτό τον λόγο και η ιταλική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για να τον κάνει δικό της και θεωρείται ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate