Εξελίξεις με Κανός – Ποια ομάδα μπαίνει «σφήνα» για την απόκτησή του

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Εξελίξεις με Κανός – Ποια ομάδα μπαίνει «σφήνα» για την απόκτησή του

Εξελίξεις με Κανός – Ποια ομάδα μπαίνει «σφήνα» για την απόκτησή του
Νέα σενάρια για το μέλλον του Σέρτζι Κανός.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο μεταγραφικό κάδρο της Ρόμα φέρεται να βρίσκεται ο Σέρτζι Κανός!

Ο 26χρονος παίκτης άφησε θετικές εντυπώσεις από το πέρασμά του στα ελληνικά γήπεδα και το όνομά του βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι των «Τζιαλορόσι».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα asromalive.it αναφέρει πως ο Ισπανός εξτρέμ είναι «μια σίγουρη και οικονομική λύση, που ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας».

Στο ιταλικό δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως ο Κανός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ και παρόλο που δεν προέρχεται από εξαιρετικές χρονιές, αυτό δεν τον έκανε να ξεχάσει τις ικανότητες και το ταλέντο του.

Οπως φαίνεται λοιπόν, οι εμφανίσεις του Κανός με τα χρώματα του Ολυμπιακού δεν πέρασαν απαρατήρητες στο εξωτερικό. Και η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του.

Ο Κανός θέλει να παραμείνει στο λιμάνι, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση τόσο με την Μπρέντφορντ, όσο και με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει το τιμόνι του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του 26χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τις «μέλισσες» να έχουν το δικαίωμα μονοετούς οψιόν ανανέωσης.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate