Ατάκα Χουάνγκ για το μέλλον - Απίθανη απάντηση για... Νάπολι!

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ατάκα Χουάνγκ για το μέλλον - Απίθανη απάντηση για... Νάπολι!

Ατάκα Χουάνγκ για το μέλλον - Απίθανη απάντηση για... Νάπολι!
Η απάντηση του Νοτιοκορεάτη άσου του Ολυμπιακού στις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στα "ραντάρ" των πρωταθλητών Ιταλίας. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ μίλησε στη Nova και ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι και αφετέρου ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: Το πως θεωρεί ότι πήγε η σεζόν για τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο το να απαντήσω. Δεν ήταν μία τέλεια ή ιδανική σεζόν για μένα και ειδικά για την ομάδα. Είναι όμως αυτό που είναι. Τώρα ως παίκτες και ως ομάδα πρέπει να δούμε το τι μπορούμε να κάνουμε πιο καλά στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με φέτος. Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έδειξε πως μας φοβήθηκε και τελικώς δεν τους επιτρέψαμε να πάρουν το πρωτάθλημα».

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι: «Ακόμα πιο δύσκολο να απαντήσω. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια. Εάν μία ομάδα όπως η Νάπολι που έχει πάρει τρόπαιο σε πολύ καλό Πρωτάθλημα ενδιαφέρεται για σένα. Τους παρακολουθώ λόγω του φίλου μου του Κιμ. Με εξέπληξε λίγο αυτό γιατί η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα. Ως παίκτης πρέπει να είσαι περήφανος όταν συμβαίνει αυτό αλλά δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια. Φέτος δεν πήραμε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό οπότε το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρω το πρωτάθλημα του χρόνου με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά είμαι επικεντρωμένος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate