"Άραβας παικταράς για αντι-Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - 35 γκολ ο… Κριστιάνο Ρονάλντο - Μεγάλωσε ο Γκιγιέρμε"

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

"Άραβας παικταράς για αντι-Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - 35 γκολ ο… Κριστιάνο Ρονάλντο - Μεγάλωσε ο Γκιγιέρμε"

"Άραβας παικταράς για αντι-Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - 35 γκολ ο… Κριστιάνο Ρονάλντο - Μεγάλωσε ο Γκιγιέρμε"
Το ρίσκο με την επιστροφή του Βραζιλιάνου κι ένα όνομα έκπληξη. Γιατί ο πρώην χαφ των Πειραιωτών θέλει να γυρίσει στο Λιμάνι, οι λόγοι που δεν θα είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής και ο επιθετικός που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Μαροκινού φορ το καλοκαίρι. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Το όνομα του Γκιγιέρμε έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, καθώς σε λίγες εβδομάδες ο Βραζιλιάνος χαφ θα είναι ελεύθερος από την Αλ Σααντ για να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ο 32χρονος άσος έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τους Ερυθρόλευκους, σε μια εποχή μάλιστα που ακούγεται έντονα ότι δεν σίγουρο πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Εμβιλά, με αποτέλεσμα να αναμένεται η δημιουργία... τρύπας στα χαφ!

Μπορεί ο Γκιγιέρμε να ξαναγεμίσει το κενό στα χαφ τού Ολυμπιακού με την παρουσία του; Επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, προκειμένου να συλλέξουμε τις κατάλληλες πληροφορίες.

Με την ευκαιρία, πάντως, ο καλός συνάδελφος πρότεινε και μια λύση στον Ολυμπιακό για την επιθετική του γραμμή, τώρα που ο Ελ Αραμπί ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Λιμάνι. 

"Δεν πήγε καλά φέτος ο Γκιγιέρμε - Αυτόν να πάρει από Κατάρ για αντι-Ελ Αραμπί"

"Δεν πήγε καλά φέτος ο Γκιγιέρμε. Ούτε αυτός αλλά ούτε και η ομάδα του. Παίζει στον Ολυμπιακό του Κατάρ, στην Αλ Σααντ, που φέτος τερμάτισαν 3οι, οπότε το καλοκαίρι θα έχουν αλλαγές και αποχωρήσεις", σχολίασε αρχικά ο Δ. Σιώρης και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μεγάλωσε και ο Γκιγιέρμε, είναι 32 πια, δεν πιστεύω ότι θα είναι στο ίδιο επίπεδο που τον θυμόμασταν, αν τελικά επιστρέψει".

Υπάρχει κάποια άλλη λύση από το ποδόσφαιρο εκεί που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό;

"Ας πάρει από το Κατάρ τον Σύριο επιθετικό, Ομάρ Αλ Σομάχ, είναι ο πρώτος Άραβας σκόρερ, μια γκολομηχανή, παλιά τον φώναζαν Κριστιάνο Ρονάλντο, με 30-35 γκολ κάθε τον χρόνο. Θα ήταν μια χαρά για αντι-Ελ Αραμπί, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, γερό κορμί και παιχταράς".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate