Ανάρτηση-φωτιά: Ο Καραπαπάς «ξεμπροστιάζει» τον… οίκο της ΕΠΟ (pic)

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ανάρτηση-φωτιά: Ο Καραπαπάς «ξεμπροστιάζει» τον… οίκο της ΕΠΟ (pic)

Ανάρτηση-φωτιά: Ο Καραπαπάς «ξεμπροστιάζει» τον… οίκο της ΕΠΟ (pic)
Ο Κώστας Καραπαπάς εκθέτει για άλλη μια φορά την ΕΠΟ μετά τον τελικό του Κυπέλλου και την απονομή του τροπαίου.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του, στα social media «ξεμπροστιάζει» ξανά την ΕΠΟ και τον… οίκο της με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία μετά τον αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο… αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα λέει έξω από τα δόντια και αφήνει σαφείς αιχμές για την ομοσπονδία, το πως λειτουργεί, αλλά και ειδικότερα για τους Κουπτσίδη και Φιλιππούση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς:

«O oίκος… ξέρετε, της ΕΠΟ σε μία φωτογραφία! Δίνει τα μετάλλια ο Δημοσθένης Κουπτσίδης και πίσω του είναι ο αμήχανος CEO Φιλιππούσης στην ίδια ευθεία με τον Ντάσιο από την Πάτρα! Ένα απλό μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας, βοηθός του Δανιήλ στην ΕΠΣ Πάτρας και στα ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ.

Προσέξτε τώρα πλάκα: Ο Κουπτσίδης έβαλε θέμα στην Ε.Ε. της ΕΠΟ για το με ποιό ακριβώς δικαίωμα περιφέρεται όλη μέρα μέσα στην Ομοσπονδία ο Ντάσιος και διατάζει υπαλλήλους. Ενώ ο φασίστας είχε φέρει αστυνομία να τον πετάξει εκτός γραφείων. Κι όμως! Σχεδόν κάνει την απονομή…».

Το μήνυμα του: 


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate