Αυτά είναι τα χρήματα που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την πορεία του στη Euroleague

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Αυτά είναι τα χρήματα που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την πορεία του στη Euroleague

Αυτά είναι τα χρήματα που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την πορεία του στη Euroleague
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, αλλά εξασφάλισε ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο από την πορεία του στη Euroleague.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 O Oλυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για την κατάκτηση της Euroleague, όμως ηττήθηκε για ένα σουτ στον τελικό, από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 79-78, σε μια ονειρική σεζόν που «άγγιξε» το 4ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο.

Οι ερυθρόλευκοι όλη τη χρονιά ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, «καθάρισαν» όποιον βρήκαν μπροστά τους, όμως στο τελευταίο δίλεπτο του ματς δεν βρήκαν το… μισό καλάθι και ο Σέρχιο Γιουλ τους τιμώρησε για να δώσει το ευρωπαϊκό στη βασίλισσα.

Οι Πειραιώτες παρόλα αυτά, μπορεί να τερμάτισαν στη 2η θέση της διοργάνωσης, όμως το χρηματικό κέρδος παραμένει μεγάλο για την ομάδα του Πειραιά, ειδικά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια του άρθρου...

 

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το ποσό των 996.992 ευρώ, ενώ η πρώτη Ρεάλ πήρε σχεδόν τα διπλά (1.759.398€), με τη Euroleague να θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τα ποσά χρόνο με τον χρόνο.

Από εκεί και πέρα, η Μονακό που τερμάτισε στην τρίτη θέση θα λάβει το ποσό των 879.699€, ενώ η Μπαρτσελόνα θα λάβει 762.406€ για την τέταρτη θέση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate