Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - Ποιος κερδίζει πόντους για τον πάγκο

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - Ποιος κερδίζει πόντους για τον πάγκο

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - Ποιος κερδίζει πόντους για τον πάγκο
Η αναζήτηση προπονητή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με κάποια ονόματα να έχουν προκριθεί από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Προσωπικά πάνω του το έχει πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό, ψάχνοντας τον ιδανικό για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.

Ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, παρότι δεν δέχτηκε να κάτσει από τώρα στον πάγκο, καθώς άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ φαίνεται ότι η περίπτωση του Μαρτίνες της Τίγκρε κερδίζει πάλι αρκετούς πόντους, ενώ σύμφωνα με το "ΦΩΣ" φαντάζει ως η πρώτη λύση αυτή τη στιγμή.

Ο Μαρτίνες ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ταιριάζουν στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που "παίζει" ψηλά, αφού υπάρχουν επίσης στο τραπέζι τα ονόματα των Μορένο, Τάτα Μαρτίνο και Κίκε Φλόρες. 

Το σίγουρο είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ περνούν από... κόσκινο τους υποψήφιους προπονητές και οι εξελίξεις ενδέχεται να μην είναι τόσο άμεσες και να μετατεθούν για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στα μέσα Μαΐου.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate