Τέλος παίκτης 2.5 εκατ. στο Λιμάνι - Απόφαση για Πασχαλάκη, "τελεσίγραφο" σε Μπιέλ - Έρχεται... Μοντέστο!

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Τέλος παίκτης 2.5 εκατ. στο Λιμάνι - Απόφαση για Πασχαλάκη, "τελεσίγραφο" σε Μπιέλ - Έρχεται... Μοντέστο!

Τέλος παίκτης 2.5 εκατ. στο Λιμάνι - Απόφαση για Πασχαλάκη, "τελεσίγραφο" σε Μπιέλ - Έρχεται... Μοντέστο!
Ποιοι έχουν ήδη... φύγει από παίκτες-στελέχη και ο Καρεμπέ! Παρουσιάζουμε τις αλλαγές που θα γίνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ, ποιοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους, ποιοι θα δώσουν εξετάσεις, αλλά και τι ψάχνει η διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Πολλές και πολύ σημαντικές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στο Λιμάνι μέσα στο επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος είχε εκκινήσει με ανορθόδοξο τρόπο για την ομάδα (αποχώρηση Μαρτίνς, έλευση πλήθους ποδοσφαιριστών, αποχώρηση Κορμπεράν, αποχώρηση Μίτσελ) και πρέπει να διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ (μάλιστα, υπάρχει σενάριο που θέλει τον Κριστιάν Καρεμπέ να αποχωρεί), καθώς δεδομένα πλην του προπονητή θα έρθει και ένας τεχνικός διευθυντής τύπου Φρανσουά Μοντέστο: Δηλαδή, θα βλέπει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να διακριθεί μέσα από τη δουλειά του και θα γνωρίζει καλά συγκεκριμένες αγορές.

Πλην του οργανογράμματος θα υπάρξουν, εννοείται, πολλές αλλαγές και στο αγωνιστικό σκέλος. Κι εδώ δεν έχει νόημα να πούμε ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που λαμβάνει 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και είναι η σκιά του παίκτη που είχαμε γνωρίσει, δεν θα συνεχίσει. Και το ίδιο ισχύει για τον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και για ένα πλήθος ακόμα ποδοσφαιριστών.

Αντίθετα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση που οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να ενισχυθούν! Ποια είναι αυτή; Εκείνη του γκολκίπερ! Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κέρβερο κάτω από τα δοκάρια και τους Τζολάκη-Κρίστινσον να συμπληρώνουν την τριάδα, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κάνει μεταγραφή πορτιέρε, εκτός και θέλει κάποιος να φύγει από τους δύο για να παίζει περισσότερο.

"Ο ανταγωνισμός για τον Πασχαλάκη είναι διαρκής καθημερινός αγώνας μάχης για αθλητική επιβίωση, είναι μαθημένος έτσι. Κάνει ο,τι καλύτερο με τον δικό του τρόπο. Έχει τεράστια εμπειρία, ξέρει το πρωτάθλημα, ήδη τον έχει αγαπήσει ο περισσότερος κόσμος του Ολυμπιακού, δεν τους επηρέασε το πέρασμα από τον ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης έγινε εύκολα βασικός και δείχνει όλα τα θετικά στοιχεία του που γνωρίζαμε", είχε σχολιάσει ο Θοδωρής Καντάς, πρώην προπονητής του στον Πανθρακικό - Στην ομάδα, δηλαδή, από την οποία έκανε το πρώτο άλμα στην καριέρα του και πήγε στον ΠΑΟΚ.

Γιατί ο βασικός και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν ανανεώσει βέβαια πρώτα το συμβόλαιό του, θα είναι δεδομένα ο Πασχαλάκης. Και λέμε αν το ανανεώσει, γιατί πρόσφατα από το περιβάλλον του είχε διαρρεύσει ότι είναι ακόμα ζωντανό το όνειρό του να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού! Το πρώτο που ήθελε στην καριέρα του ήταν να πάρει πρωτάθλημα έστω και ως παγκίτης (τον πήρε ως βασικός με τον ΠΑΟΚ), το δεύτερο να παίξει στον Ολυμπιακό και το τρίτο να βρεθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Μένει να δούμε αν θα το προσπαθήσει το προσεχές καλοκαίρι...

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μπιέλ

Η μοναδική περίπτωση που είναι ξεχωριστή και οι Πειραιώτες έχει ενδιαφέρον να σκύψουν από πάνω της, είναι εκείνη του Πεπ Μπιέλ. Που εδώ και αρκετό καιρό έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και, υπό άλλες συνθήκες, ίσως να ήταν στη λίστα εκείνων που θα αποχωρούσαν το προσεχές καλοκαίρι. Προσοχή: Δεν αμφισβητεί κανείς την αξία του. Αλλά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του δεν μπορεί να τον αναδείξει ως βασικό στον Ολυμπιακό.

Τι είναι ξεχωριστό στη δική του περίπτωση; Το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει μια επένδυση ύψους 6 εκατ. ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα και, άρα, προφανώς θα στηριχτεί. Υπάρχουν φωνές, όμως, που αναφέρουν ότι αυτή η στήριξη θα είναι μόνο στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου! Δηλαδή να κάνει προετοιμασία με τον νέο προπονητή και να έχει τη ευκαιρία για να δείξει ότι επέστρεψε δριμύτερος στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά.

Σε διαφορετική περίπτωση ας μην αποκλείσει κανείς στα τέλη του καλοκαιριού να υπάρξει προσπάθεια για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και οι Πειραιώτες να έχουν την μικρότερη δυνατή χασούρα από την επένδυση που είχαν κάνει το καλοκαίρι του 2022.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate