Νικολακόπουλος: Οι σκέψεις-επιλογές του Ανιγκό για Λεωφόρο

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Νικολακόπουλος: Οι σκέψεις-επιλογές του Ανιγκό για Λεωφόρο

Νικολακόπουλος: Οι σκέψεις-επιλογές του Ανιγκό για Λεωφόρο
Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω... 🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (9/4, 21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
 
«Ο Ολυμπιακός είναι καλά και έβγαλε χαρακτήρα, μετά την άτυχη και κακή βραδιά στο Κύπελλο. Έβγαλε χαρακτήρα, όμως παραμένει παραμένει υπό ασταμάτητη πίεση, γιατί όταν είσαι συνέχεια πίσω και κυνηγάς, είσαι υπό πίεση και χρειάζεται κάποιες στιγμές να χαλαρώσεις, όπως συνέβη με τον Άρη και με το σκορ 2-0 υπέρ του. Και εκεί την πάτησε. Όταν είσαι πίσω, δεν μπορείς να κάνεις λάθη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:  

«Δεν έχεις το περιθώριο. Αυτοί οι δύο βαθμοί με τον Άρη ελπίζω να μην αποδειχθούν καταστροφή στη συνέχεια. Αν καταφέρει και κοντρολάρει την ενέργεια, που πρέπει να καταθέσει στη Λεωφόρο, να το κάνει όπως το έκανε την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ σε υψηλό βαθμό, θα έχει τύχη. Ο Ολυμπιακός, πάντως, όπως και να έχει, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του στη Λεωφόρο. Αν βγάλει, όμως, την ενέργεια που πρέπει, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα, που παίζει έως το τελευταίο λεπτό, θα έχει τύχη. Ειδάλλως θα χρειαστεί τύχη». 
 
Στη συνέχεια, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας και τις 2-3 αλλαγές, που φαίνεται πως σκέφτεται ο Ζοσέ Ανιγκό: «Τώρα, τι ομάδα θα ανεβάσει ο Ανιγκό είναι ένα ζήτημα. Νομίζω ότι θα κάνει αλλαγές. Τρεις έχει στο μυαλό του. Δεν ξέρω αν θα τις κάνει και τις τρεις αλλαγές, αλλά πιστεύω ότι θα κάνει μία-δύο. Η μία είναι ο Σισέ αντί του Παπασταθόπουλου. Η επόμενη είναι του Χάμες, ο οποίος δεν έχει παίξει αρκετά το τελευταίο διάστημα, από την άλλη, όμως, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να παίξει δύο σερί ματς ως βασικός ο Βαλμπουενά. Και τρίτον η αλλαγή του Μασούρα, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό θύμισε τον Μασούρα, που ξέραμε. Σίγουρα τον βοήθησε ψυχολογικά το γκολ». 
------------ Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate