Γιατί ο Γουόκαπ δεν θα παίξει σαν Έλληνας στα play off της Basket League

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γιατί ο Γουόκαπ δεν θα παίξει σαν Έλληνας στα play off της Basket League

Γιατί ο Γουόκαπ δεν θα παίξει σαν Έλληνας στα play off της Basket League
Ο Τόμας Γουόκαπ είναι επίσημα Έλληνας πολίτης, όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει το δικαίωμα να τον δηλώσει ως τέτοιο στα play-offs της Basket League.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Τόμας Γουόκαπ είναι από σήμερα με κάθε επισημότητα Έλληνας πολίτης, με τη σφραγίδα του ΦΕΚ, που φέρει τις υπογραφές του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού πλέον μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στην Εθνική Ελλάδος, αφού έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είναι θετικό το νέο και για τους ερυθρόλευκους που θα μπορέσουν να προσθέσει ακόμη έναν ξένο στο ρόστερ τους.

Αυτό όμως θα αλλάξει από την ερχόμενη χρονιά, μιας και θα έχει αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο και όχι από τα φετινά play off της Basket League, καθώς ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει να το κάνει

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προθεσμία μέχρι σήμερα να κόψουν έναν ξένο από την εξάδα της Basket League, μιας και αύριο Πέμπτη (20/4 – 19:15) αντιμετωπίζουν τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Ο Γουόκαπ δεν μπορεί να δηλωθεί στη λίστα των Ελλήνων αφού πρέπει πρώτα να ορκιστεί και να βγάλει τη νέα του ταυτότητα για αυτό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναγκαστεί να κόψει έναν από τους επτά ξένους του ρόστερ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate