Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζει ο Ανδρέας Ντόι;

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζει ο Ανδρέας Ντόι;

Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζει ο Ντόι;
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται, την ώρα… που στην άμυνα του Ολυμπιακού υπάρχει “τρικυμία”!
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός παραπαίει… αμυντικά και τα λάθη των ΜπάΣισέ είναι μεγάλα! Το θέμα είναι γιατί δεν παίζει ο Ανδρέας Ντόι; Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που φέτος ξεχώρισε για την ομάδα του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να του δείχνει εμπιστοσύνη και να τον δικαιώνει.

Ο Ντόι ήταν βασικός και πάντα στα πλάνα του Ολυμπιακού, ακόμη και για τις πιο απαιτητικές αναμετρήσεις.

Ο Ντόι, πραγματοποιήσε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος αγωνιζόμενος σε θέση κεντρικού αμυντικού, η οποία δεν είναι και η κανονική του. Ο νεαρός έπαιζε αμυντικός μέσος, αλλά ο Μίτσελ τον καθιέρωσε ως κεντρικό αμυντικό, αποστολή στην οποία ο 19χρονος άσος ανταποκρίθηκε πλήρως.

Ο νεαρός ήταν εκτός πλάνων, στις προηγούμενες αναμετρήσεις, αλλά ο Ισπανός προπονητής αποχώρησε και ο Ανίγκο δείχνει πως… δεν τον “κοιτάζει”.

Ο αμυντικός έχει να αγωνιστεί με την ομάδα του από τις 12/03 στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει βρεθεί λίγες φορές στην αποστολή της ομάδας, χωρίς να αγωνιστεί ούτε λεπτό.

Γιατί ο προπονητής να “τελειώσει” έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και να εμπιστεύεται τους… έμπειρους, που είναι γεμάτοι λάθη;

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate