"Φεύγει για τον... Ολυμπιακό του Κατάρ - Καραμπόλα με Καθόρλα"

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

"Φεύγει για τον... Ολυμπιακό του Κατάρ - Καραμπόλα με Καθόρλα"

"Φεύγει για τον... Ολυμπιακό του Κατάρ - Καραμπόλα με Καθόρλα"
Ποιος παίκτης - μετά τον Ελ Αραμπί - θα γίνει Άραβας; Έντονη φημολογία τα τελευταία 24ωρα πως ένας ακόμα ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών έχει στα χέρια του μία μεγάλη πρόταση και μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει, αν και είναι βασικότατος. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός - Γιάν Εμβιλά: Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε το ρεπορτάζ στα ερυθρόλευκα Μέσα που θέλει τον διεθνή Γάλλο άσο να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλης ομάδας του Κατάρ, από την άποψη ότι μόνο αυτές πια δίνουν πολλά χρήματα για μεταγραφές.

Γιατί πίσω από το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να κρύβεται η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του πεπειραμένου άσου: Γιατί ο Εμβιλά είναι, πια, 34 ετών, οι αποδοχές του στο Λιμάνι αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ και με αυτά τα δεδομένα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα.

Μπορεί η λύση, το σωσίβιο, για να αποχωρήσει χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις (γιατί, δεδομένα είναι παίκτης αξίας, που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στα χαφ όσο και στην άμυνα, ενώ είναι και ηγετική μορφή στα αποδυτήρια) να έρθει από το Κατάρ;


Για το θέμα ρωτήσαμε τον expert τού ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, τον Δημήτρη Σιώρη, προκειμένου να μας πει την άποψή του.

"Αυτές οι τρεις ομάδες από Κατάρ για Εμβιλά - Συμπαίκτης με Γκιγιέρμε - Πηγαίνει... Ολυμπιακό"

"Αλ Σαντ, Αλ Ντουχαϊλ, και Αλ Ραγιάν είναι οι τρεις πιο πιθανές για να δείξουν ενδιαφέρον. Λογικά αυτές είναι γιατί δεν υπάρχει άλλη που να μπορεί να σηκώσει αυτό το συμβόλαιο. Οι πιο πολλές ομάδες δεν δίνουν πολλά λεφτά πια. Ειναι και οι θέσεις ξένων που έχουν ή δεν έχουν για να φέρουν παίκτης", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

H Αλ Σαντ ίσως είναι πιο πιθανή ομάδα, εκεί που παίζει και ο Γκιγίερμε δηλαδή, γιατί ο Καθόρλα είναι 38 ετών και δύσκολα θα συνεχίσει κι άλλη σεζόν. Είναι ο Ολυμπιακός τού Κατάρ η Αλ Σαντ και φέτος θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ της. "

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate