Ανιγκό: "Αυτά είπα στους παίκτες μου" - Αποκάλυψη για Κανός!

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Ανιγκό: "Αυτά είπα στους παίκτες μου" - Αποκάλυψη για Κανός!

Ανιγκό: "Αυτά είπα στους παίκτες μου" - Αποκάλυψη για Κανός!
Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε στην Cosmote TV για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, τη συνέχεια με το Βόλο, καθώς και τα δεδομένα για τον Σέρχι Κανός. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Cosmote TV:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες: Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, αρχίζεις να σκέφτεσαι το τι πρέπει να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα για να τελειώσει αυτή η χρονιά και να αρχίσει η επόμενη. Η ομάδα σκέφτεται πως πρέπει να τελειώσει την σεζόν με έναν κανονικό τρόπο, όσο καλύτερα μπορεί. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στη συνέχεια να δούμε πως θα ξανακάνουμε την αρχή μας.

Για το τι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα: Αυτό που είπα και στη συζήτηση που είχα με τους παίκτες, είναι πως βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας. Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από νίκες και αυτό συζητήσαμε, πως πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τελειώσουμε την σεζόν με έναν καλό τρόπο. Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι πολύ δυνατός πνευματικά. Να έχεις δυνατό μυαλό και καθαρή σκέψη. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τώρα είναι να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας, γιατί όπως είναι λογικό μετά από τις ήττες η αυτοπεποίθηση χάνεται. Έχουμε σαν κίνητρο τις νίκες για να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη.

Για το ματς με τον Βόλο: Αυτό που πρέπει να κάνει πάντα ο Ολυμπιακός. Πρέπει να νικήσουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη η κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Πρέπει να δείξουμε δύναμη και να κάνουμε αυτό που ο Ολυμπιακός ξέρει. Να κερδίσουμε το ματς. Ξέρουμε πως οι συνθήκες με έχουν φέρει σε αυτή τη θέση. Ήρθα για να αναλάβω τις ομάδες των ακαδημιών και ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με την δουλειά μου γιατί είχαμε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ πιθανό να πάρουν όλες οι ομάδες το πρωτάθλημα. Δεν περίμενα πως θα καθόμουν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο επειδή έχω πολύ δυνατό και σκληρό χαρακτήρα, θα προσπαθήσω να μεταδώσω στους παίκτες τη δύναμη που ακόμα πιστεύω πως έχω, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να κάνουμε αυτό που πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Για τον Κανός: Ναι, ο Κανός θα επιστρέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Φυσικά, έλειπε για μεγάλο διάστημα και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι, όμως είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός της επιστροφής του. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο οποίος θα μας βοηθήσει ακόμα και ψυχολογικά. Γιατί αυτό είναι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα. Δε μπορούμε να βασιζόμαστε στην επιστροφή ενός παίκτη, αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα να σηκώσουμε κεφάλι και να αντιμετωπίσουμε με κουράγιο τα επόμενα παιχνίδια. Και το πρώτο βήμα είναι να νικήσουμε την Κυριακή τον Βόλο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate