Σενάριο για Ολυμπιακό και Μεξικανό επιθετικό! (vid)

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Σενάριο για Ολυμπιακό και Μεξικανό επιθετικό! (vid)

Σενάριο για Ολυμπιακό και Μεξικανό επιθετικό! (vid)
Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει τον 19χρονο Μεξικανό επιθετικό, Αλι Αβιλα – Το who is who του νεαρού.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ως μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 19χρονου Μεξικανού στράικερ, Άλι Άβιλα, παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό οι συμπατριώτες του νεαρού επιθετικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Άλι Άβιλα (23/9/2003), ο οποίος παίζει στη δεύτερη ομάδα της Μοντερέι, έχοντας φέτος 6 γκολ σε 30 αναμετρήσεις (1.637 λεπτά).

Ο Αλι Αβιλα θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μεξικάνικου ποδοσφαίρου, με τη «μετοχή» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να αγγίζει τις 500.000 €, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σύμφωνα με τους Μεξικάνους, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στους συλλόγους που έχουν σημειώσει το όνομα του Αλι Αβιλα ενόψει του καλοκαιριού, με τους συμπατριώτες του 19χρονου μάλιστα να τονίζουν ότι ο νεαρός έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Σέρτζι Κανός.

Πρόκειται για τον Τζελού Ροντρίγκες, ο οποίος έχει ήδη συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό στην περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού και σύμφωνα με τους Μεξικανούς, θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά μαζί τους στην υπόθεση του 19χρονου επιθετικού.

Δείτε τον εν δράσει:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate