Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Μπακαμπού και το ιστορικό γκολ με το Κονγκό

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Μπακαμπού και το ιστορικό γκολ με το Κονγκό

Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Μπακαμπού και το ιστορικό γκολ με το Κονγκό

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έγραψε ιστορία με την εθνική ομάδα του Κονγκό και ο Μίτσελ τρίβει τα χέρια του για τον επιθετικό του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Σεντρίκ Μπακαμπού βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Σκοράρει σε σχεδόν κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού και είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της αντεπίθεσης που κάνουν οι Πειραιώτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κονγκολέζος που έχει αναγεννηθεί στα χέρια του Μίτσελ σκόραρε και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Πέτυχε γκολ κόντρα στη Μαυριτανία δίνοντας συνέχεια στο μεγάλο του σερί και επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Το γκολ που πέτυχε ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ιστορικής σημασίας για τον ίδιο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ο Μπακαμπού έφτασε τα 14 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος γεγονός που σημαίνει πως έπιασε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του Κονγκό τους Σαμπανί Νοντά και Τρεζόρ Μπουτού.

Στο Κονγκό αποθεώνουν τον Μπακαμπού και παράλληλα θεωρούν πως η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναγέννησε την καριέρα του. Για τον 31χρονο επιθετικό τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Μίτσελ, αφού βλέπει τον βασικό του επιθετικό να είναι «καυτός» ενόψει της επανέναρξης των playoffs.

Το τρομερό με τον Μπακαμπού είναι πως από τα 14 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα τα δέκα τα έχει βάλει μετά τη διακοπή του Μουντιάλ. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει σκοράρει μόνο με Άρη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα. Και ο Άρης είναι μία ομάδα που δεν της έχει βάλει και για τον ίδιο είναι ένα επιπλέον κίνητρο το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate