Νέα σενάρια για Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακό

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Νέα σενάρια για Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακό

Νέα σενάρια για Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακό
Στο προσκήνιο επανέρχονται οι φήμες για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τον Ολυμπιακό, λόγω και της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεδομένη θεωρούν στην Αγγλία την αποχώρηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που σημειώθηκε με την αποχώρηση του Βιεϊρία και την επιστροφή του Ρόι Χότσον στην Κρίσταλ Πάλας.
 
Συγκεκριμένα, στο Νησί αναφέρουν πως δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του Σέρβου μέσου στους «αετούς» και ξεκίνησαν εκ νέου και οι αναφορές για την ενδεχόμενη επιστροφή του παίκτη στον Ολυμπιακό
 
Επί της ουσίας τόνισαν πως οι Πειραιώτες είναι μία ομάδα που εφόσον τον προσεγγίσει έχει πολλές πιθανότητες για να αποσπάσει την υπογραφή του. 
 
Στο «κόλπο», όμως, βάζουν και τον Μάρκο Σίλβα για λογαριασμό της Φούλαμ. Με τον Πορτογάλο τεχνικό ο Μιλιβόγεβιτς έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του στον Ολυμπιακό και θεωρούν ότι και εκείνος έχει τις δικές του πιθανότητες για να συνεργαστεί ξανά με τον 32χρονο μέσο. 
 
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να ανοίξει η οποιαδήποτε κουβέντα και για τον Ολυμπιακό και για τον Σίλβα, αφού μένει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Σέρβο που έχει αρκετούς «μνηστήρες».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate