Ματιές από Τουρκία σε Χάμες Ροντρίγκες και αυτομάτως... κίνδυνος για Ολυμπιακό!

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Ματιές από Τουρκία σε Χάμες Ροντρίγκες και αυτομάτως... κίνδυνος για Ολυμπιακό!

Ματιές από Τουρκία σε Χάμες Ροντρίγκες και αυτομάτως... κίνδυνος για Ολυμπιακό!
Μέχρι πρότινος ξέραμε, ότι όσα κάνει ο Χάμες στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν περνούν απαρατήρητα στην Ισπανία. Απ' ότι φαίνεται, τελικά, δεν περνούν απαρατήρητα όμως ούτε στη γειτονική Τουρκία. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Και στην Τουρκία υπάρχουν ομάδες που θα ήθελαν τον Χάμες Ροντρίγκες, όπως και σε άλλες χώρες στις οποίες υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής προσφοράς που να ικανοποιεί τον Κολομβιανό.
 
Δεν θα πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι τον πρώτο λόγο για το νέο συμβόλαιο του παίκτη τον έχει ο Ολυμπιακός, όπως επίσης, ότι η επιθυμία του, αν έφευγε από την Ελλάδα, πρωτίστως θα ήταν να παίξει σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξανά, μετά την παρουσία του σε Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία, σε τοπ επίπεδο. (ΦΩΣ) 

Γενικώς τα όσα κάνει ο Χάμες στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν περνούν απαρατήρητα ούτε στην Ισπανία. Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, άλλωστε, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έχει καταγράψει σπουδαία καριέρα και είναι παίκτης που έχει κοινό στην Ιβηρική. Και μάλιστα αρκετά μεγάλο.

Η πορεία κι η παρουσία του στη χώρα μας λοιπόν παρακολουθείται στενά από τους Ισπανούς, που βλέπουν τον Χάμες να έχει διάθεση να βγει ξανά στο προσκήνιο και να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε, ότι με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό δεν είχε κρύψει ποτέ τη φιλοδοξία του, να επανέλθει ποδοσφαιρικά στην αφρόκρεμα της Ευρώπης. Και πέραν των ελληνικών συνόρων για ν' ακριβολογούμε.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate