Εξελίξεις με Ζινκερνάγκελ: Οι επαφές Ολυμπιακού – Σταντάρ Λιέγης και η Τζένοα

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Εξελίξεις με Ζινκερνάγκελ: Οι επαφές Ολυμπιακού – Σταντάρ Λιέγης και η Τζένοα

Εξελίξεις με Ζινκερνάγκελ: Οι επαφές Ολυμπιακού – Σταντάρ Λιέγης και η Τζένοα
Σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, την ώρα που έχει μπει «σφήνα» και η Τζένοα
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Επαφές με τον Ολυμπιακό με στόχο την παραμονή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο ρόστερ της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει ξεκινήσει η Σταντάρ Λιέγης, μιας και είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την προσφορά του Δανού μεσοεπιθετικού στη βελγική ομάδα.

Οι Πειραιώτες είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι τον Ζινκερνάγκελ, αλλά η παρουσία του δεν ήταν μεγάλη, αφού αγωνίστηκε σε μόλις 7 παιχνίδια έχοντας σε αυτά 2 γκολ και τον Σεπτέμβριο αποχώρησε με προορισμό τη Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός με οψιόν αγοράς κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Εκεί ο Δανός έχει 7 γκολ και 2 ασίστ σε 22 συμμετοχές και όπως ήταν αναμενόμενο το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση των Βέλγων έχει εκφράσει την επιθυμία της να παραμένει και για την επόμενα χρόνια στο ρόστερ των «λιεζουά».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε επικοινωνία με τους «ερυθρόλευκους» το τελευταίο διάστημα, με στόχο την παραμονή του Ζινκερνάγκελ στην ομάδα της, που όμως δεν «παίζει» μόνη της για τον Δανό, αφού είναι στο στόχαστρο της Τζένοα, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει την άνοδο στη Serie A την ερχόμενη σεζόν.

Δείτε το δημοσίευμα:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate