Εισήγηση Μίτσελ για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Συνάντηση με Μαρινάκη - Η πρόταση για να υπογράψει!

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Εισήγηση Μίτσελ για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Συνάντηση με Μαρινάκη - Η πρόταση για να υπογράψει!

Εισήγηση Μίτσελ για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Συνάντηση με Μαρινάκη - Η πρόταση για να υπογράψει!

Ο Ισπανός τον θέλει και στο Λιμάνι ψάχνουν ήδη το deal. Πώς μπορεί να φορέσει τα ερυθρόλευκα του χρόνου χωρίς να πληρωθεί το συγκεκριμένο ποσό και γιατί η υπόθεσή του θα... τρέξει σε ένα μήνα;

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός - Ντιαντιέ Σαμασέκου: Ο Αφρικανός χαφ είναι ακόμη ένας παίκτης που με τον Μίτσελ έχει βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, καταφέρνοντας να αναδειχθεί σ' ένα πολύτιμο "γρανάζι" στην μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Μην ξεχνάμε ότι από δικό του κλέψιμο πάνω στον Γκατσίνοβιτς, ξεκινά το δεύτερο γκολ των Ερυθρόλευκων με τον Μπακαμπού στην OPAP Arena, στη μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 3-1 που έβαλε την ομάδα, ξανά και δυναμικά, στη μάχη του πρωταθλήματος.

O Σαμασέκου έχει αγωνιστεί φέτος σε 20 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Η συμφωνία που έκανε ο Ολυμπιακός με τη Χόφενχαϊμ το περασμένο καλοκαίρι, αφορούσε το δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Από τους Ερυθρόλευκους δεν είχε γίνει ποτέ απολύτως σαφές πόσο είναι η όψιον για την αγορά του 27χρονου άσου. 

Πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως το κόστος της οψιόν αγοράς έχει τοποθετηθεί και για την ακρίβεια, έχει ήδη οριστεί στα 12 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι! Βέβαια, την απόφαση για να το αν θα μείνει στο Λιμάνι ο Σαμασέκου ή όχι θα την πάρει ο Μίτσελ εφόσον συνεχίσει στον πάγκο και τη νέα σεζόν ή αλλιώς ο επόμενος προπονητής, ο οποίος θα αναλάβει σε περίπτωση αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού.

Για την ώρα, η πρώτη εισήγηση του κόουτς (που θα επανεξεταστεί μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ) είναι θετική για την παραμονή του Αφρικανού επιθετικού, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθεί η συγκεκριμένη ρήτρα. Στο Λιμάνι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τον δανεισμό του αρχικά και ίσως να τον πάρουν με ένα πολύ μικρότερο κόστος, με το συγκεκριμένο σενάριο να μην συγκεντρώνει για την ώρα πολλές πιθανότητες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate