Ανάρτηση – «βόμβα» από Καραπαπά για Μπένετ, Μάνταλο και Ολιστική Μελέτη (pic)

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ανάρτηση – «βόμβα» από Καραπαπά για Μπένετ, Μάνταλο και Ολιστική Μελέτη (pic)

Ανάρτηση – «βόμβα» από Καραπαπά για Μπένετ, Μάνταλο και Ολιστική Μελέτη (pic)
«Η Ολιστική Μελέτη λέει Μάνταλοι και λοιποί στο Ερασιτεχνικό, αλλά στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο καθεστώς», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Story στο Instagram, με το οποίο εκθέτει για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης όσα συμβαίνουν στο Πάρκο Γουδή και τις… πρακτικές των Μπένετ και Μάνταλου, έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάρτηση που έκανε στα social media, τονίζει ότι η Ολιστική Μελέτη, δηλαδή η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA, λέει ότι ο Μάνταλος θα πρέπει να ασχολείται μόνο με το Ερασιτεχνικό, αλλά στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο… καθεστώς, με αποτέλεσμα ο Μάνταλος να εμπλέκεται στους ορισμούς της Super League.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Ξέρετε τι λέει η Ολιστική Μελέτη; Μέχρι το 2024 τρεις ξένοι στην ΚΕΔ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μπένετ (πρόεδρος ΚΕΔ), Καπέλα (VAR) και ένας Αυστριακός για τους παρατηρητές που μάλλον δουλεύει μόνον στις Αλπεις γιατί δεν τον έχει δει κανείς στην Ελλάδα. Μάνταλοι και λοιποί στο Ερασιτεχνικό. Αυτά λέει η Ολιστική Μελέτη. Δηλαδή; Η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA! Και τι έγινε;

Στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο… καθεστώς. Πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, σήμερα το πρωί, παρεάκι Μπένετ, Μάνταλος, ο… πανταχού παρών Δανιήλ (που πρέπει να έχει ξεχάσει τους δρόμους της Πάτρας) και αν πάει θα χαθεί, αφού είναι κάθε μέρα στην ΕΠΟ και όλοι μαζί στο γραφείο του Μπαλτάκου. Οσο για την Ολιστική Μελέτη; Πρέπει να είναι στους κάδους έξω από τον οίκο… της HFF».

Δείτε την ανάρτησή του:


 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate