Νέα... μεταγραφή Μίτσελ στον Βόλο - Βρήκε και δεύτερο Φορτούνη - Άσχημα μαντάτα για Χάμες, Ντόη

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Νέα... μεταγραφή Μίτσελ στον Βόλο - Βρήκε και δεύτερο Φορτούνη - Άσχημα μαντάτα για Χάμες, Ντόη

Νέα... μεταγραφή Μίτσελ στον Βόλο - Βρήκε και δεύτερο Φορτούνη - Άσχημα μαντάτα για Χάμες, Ντόη
Ποια θα είναι η 11αδα που θα παλέψει για τον τίτλο στα πλέι οφ; Ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει τις δοκιμές και τις αλλαγές και συνεχώς βρίσκει καινούριες λύσεις από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Ποιοι όμως θα είναι πλέον οι βασικοί στη μάχη για το πρωτάθλημα; 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στα playoffs της Super League περνώντας από το "κόκκινο" Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 του Βόλου δίχως πρόβλημα για την πρώτη αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι ήξεραν πριν τον αγώνα ότι δεν υπήρχε περιθώριο λάθους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και η αλήθεια είναι πως παίκτες όπως ο Κασάμι και ο Φορτούνης το ήξεραν αυτό και έδωσαν ότι είχαν και δεν... είχαν για να έρθει το διπλό.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ματς ήταν αρκετά σημαντικό για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απουσία του Γιαν Εμβιλά για να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα και ο Ελβετός χαφ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Η εμφάνιση του ήταν τόσο θετική που είναι δεδομένο ότι θα πάρει και άλλες ευκαιρίες στους προσεχείς αγώνες. Μάλιστα, με το γκολ που πέτυχε απέδειξε και πόσο κομβικός είναι στο να δίνει λύσεις επιθετικά σε μια ομάδα που στο προηγούμενο του πέρασμα είχε 9 γκολ και 9 ασίστ σε 65 αγώνες!

Μάλιστα, ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε ως βασικό για πρώτη φορά μετά το εντός έδρας ματς με τον Άρη για το κύπελλο στις 18 Γενάρη. Δηλαδή 2 μήνες μετά και ο Κασάμι τον δικαίωσε πλήρως και δείχνει να ενεργοποιείται την κατάλληλη στιγμή. Εξάλλου, μιλάμε για παίκτη με τεράστια εμπειρία που έχει και 38 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ έχει ένα ευχάριστο και έναν... δυσάρεστο πονοκέφαλο! Από την μία ο Κώστας Φορτούνης και από την άλλη ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Έλληνας άσος ήταν εξαιρετικός, ανεβαίνει συνεχώς και από την άλλη ο Κολομβιανός προβλημάτισε με την εμφάνισή του. Ή βασικά... ήταν τόσο καλή εμφάνιση αυτή του Φορτούνη που είναι δεδομένο ότι ο Μίτσελ θα πονοκεφαλιάσει για το ποιον εκ των δύο θα αφήσει εκτός ενδεκάδας στο ματς με τον Άρη, αφού φαντάζει απίθανο να μην ξεκινήσει στην επιστροφή του ο Μπιέλ.

Με τα τωρινά δεδομένα πάντως θα λέγαμε ότι ο Φορτούνης είναι το πρώτο φαβορί, από τη στιγμή που ο Χάμες θα πρέπει να έχει ειδική διαχείριση και το ματς είναι εντός έδρας για τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν πως ο Μίτσελ θα πορευθεί με τους Μπα- Σωκράτη με τον Ντόι να... περνάει σε δεύτερη μοίρα στους αγώνες κατάταξης.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate