Ανακοινώνει τα... μαντάτα σε Χάμες ο Μίτσελ - Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ανακοινώνει τα... μαντάτα σε Χάμες ο Μίτσελ - Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Ανακοινώνει τα... μαντάτα σε Χάμες ο Μίτσελ - Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - Έρχονται μεγάλες αλλαγές
Δεν θα περίμενε ποτέ αυτή την εξέλιξη ο Κολομβιανός σούπερ σταρ. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για την πρεμιέρα των πλέι οφ, ωστόσο έχουν σημαντικές απουσίες και παράλληλα ένα... ερωτηματικό σχετικά με το βασικό τους 10αρι. Θα είναι δίκαιος ο Ισπανός προπονητής; 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: "Φτιαγμένοι" μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ και το γεγονός ότι και πάλι είναι στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου είναι άπαντες στους Ερυθρόλευκους ενόψει της έναρξης των play off της Super League και του αγώνα με τον Βόλο εκτός έδρας. Μάλιστα το ίδιο αισθάνονται και οι φίλοι των Πειραιωτών, κάτι που έδειξαν και μετά το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν βρέθηκαν πάνω από 5000 στου Ρέντη για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές, ενώ πρόκειται να... κοκκινήσουν για ακόμα μια φορά τον Βόλο την προσεχή Κυριακή (19/3) μιας και η ΠΑΕ έχει προμηθευτεί 15000 εισιτήρια τα οποία είναι θέμα χρόνου να γίνουν ανάρπαστα.

Όσον αφορά τα πράγματα στην ομάδα ο Μίτσελ έχει δείξει πολλές φορές την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του, κάτι που φαίνεται να αποδίδει τον τελευταίο καιρό, μιας και ο Ολυμπιακός παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ το καλό πρόγραμμα της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος τον κάνει να αισιοδοξεί ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή, όμως στον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας έχει να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες. Το πρώτο ερωτηματικό που έχει να διαχειριστεί ο Ισπανός τεχνικός είναι το κενό που δημιουργείται στα χαφ με το μη δικαίωμα συμμετοχής του Χουάνγκ, με τον Μίτσελ να έχει στο μυαλό του πιθανότερα να χρησιμοποιήσει τον Κασάμι, έχοντας σαν εναλλακτική τον Ανδρούτσο, θέλοντας να προσθέσει ύψος στην ενδεκάδα, ενώ έχει δοκιμάσει και τους Ρέτσο, Ντόη, με τον πρώτο μάλιστα να έχει παίξει σε αυτή τη θέση στον χρόνου που αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παράλληλα ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων έχει να βρει και τον ποδοσφαιριστή που θα μπει στα... παπούτσια του Μπιέλ, που και αυτός είναι τιμωρημένος με τον Ισπανό να έχει στο μυαλό του δύο σενάρια. Το πρώτο έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Χάμες Ροντρίγκες, αν ο Κολομβιανός είναι 100% εντάξει, ωστόσο ο Μίτσελ σκέφτεται να διατηρήσει πίσω απόν τον Μπακαμπού τον Κώστα Φορτούνη, μιας και οι εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό δεν τον βάζουν σε σκέψεις να τον κρατήσει εκτός και να βάλει στα άκρα τον Κολομβιανό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate