Πρώην άσος του Ολυμπιακού συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Πρώην άσος του Ολυμπιακού συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό

Πρώην άσος του Ολυμπιακού συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό
Σοβαρά μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει παίκτης που πέρασε από την Ελλάδα, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός: Υπό κράτηση βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Σαμπού Γιαταμπαρέ. 


Ο 33χρονος διεθνής χαφ από το Μάλι συνελήφθη στα μέσα Ιανουαρίου λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της Σοσό για αδίκημα που είχε διαπράξει το 2017.

Ο Γιαταμπαρέ καυγάδισε με αστυνομικό, που δεν βρισκόταν σε υπηρεσία, και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Όλα ξεκίνησαν επειδή ο αστυνομικός τον επέπληξε για την οδήγησή του.

Ο δικηγόρος του Γιαταμπαρέ, Με Αμάρ Μπουάου, καταγγέλλει μια «ακατανόητη» πρόταση δεδομένης της φύσης των γεγονότων, τα οποία είναι πολύ παλιά και αμφισβητούνται έντονα από τον πελάτη του. Ο Γιαταμπαρέ είχε παραλείψει να δηλώσει την αλλαγή της κατοικίας του και η κλήση στο δικαστήριο έφτασε σε μια παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικηγόρου του, η οποία δεν χρησιμοποιούταν. «Αυτή η σειρά γεγονότων σημαίνει ότι δεν γνωρίζαμε αυτή τη δίκη, στην οποία ο πελάτης μου δεν παρέστη», είπε ο δικηγόρος του Γιαταμπαρέ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate