Σκέψεις για μεταγραφή-βόμβα από Μαρινάκη: Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ίσκο!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Σκέψεις για μεταγραφή-βόμβα από Μαρινάκη: Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ίσκο!

Σκέψεις για μεταγραφή-βόμβα από Μαρινάκη: Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ίσκο!
Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην λίστα των Ερυθρόλευκων, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το εξωτερικό. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το μεταγραφικό "μπαμ" με την απόκτηση του Ίσκο φέρεται να ψάχνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα "todofichajes".
 
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ισπανός επιτελικός χαφ ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από την Σεβίλλη τον περασμένο Δεκέμβριο, και ανάμεσα στους συλλόγους που έχει προταθεί είναι και οι Πειραιώτες.

Ο Ίσκο βρέθηκε προ ημερών στο Βερολίνο για να πάρει μεταγραφή στην Ουνιόν, όμως η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με τις δύο πλευρές να κατηγορούν η μία την άλλη για αθέτηση των όρων που είχαν συμφωνήσει αρχικά.

Έτσι, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε στην αγορά για να βρει νέα ομάδα, έχοντας αρκετές προτάσεις από την Τουρκία, ωστόσο η οικογένειά του ήταν διστακτική στο να μετακομίσει εκεί.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών κάνει λόγο για πρωτοβουλία του Ζόρζε Μέντες να προτείνει τον Ίσκο στον Ολυμπιακό, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και ενδιαφέρον της Έβερτον, με τον Ισπανό να περιμένει την απάντησή της για να πράξει αναλόγως.

Στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου, ο 30χρονος είχε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ με την ομάδα της Σεβίλλης.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate