Ξανθιά κουκλάρα χώρισε με παίκτη του ΠΑΟ και πήγε στο Καραϊσκάκη - Φήμες ότι… (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Ξανθιά κουκλάρα χώρισε με παίκτη του ΠΑΟ και πήγε στο Καραϊσκάκη - Φήμες ότι… (ΦΩΤΟ)

Ξανθιά κουκλάρα χώρισε με παίκτη του ΠΑΟ και πήγε στο Καραϊσκάκη - Φήμες ότι… (ΦΩΤΟ)
Μεγάλο ροζ σκάνδαλο ξέσπασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η πρώην σύζυγος κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μετά το διαζύγιο βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του Ολυμπιακού!   
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μεγάλο... ντόρο προκάλεσε η απόφαση της Αλβίνα Λαλί, πρώην σύζυγος του Μπένιαμιν Βέρμπιτς να βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Παρόλο που το ζευγάρι έχει έναν γιο 15 μηνών, βρίσκονται στα… μαχαίρια το τελευταίο διάστημα. Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα και οδηγήθηκε τελικά στον χωρισμό. Οι σχέσεις του παίκτη των «πρασίνων» με το «καυτό» μοντέλο είναι κάτι παραπάνω από κάκιστες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν… ξεκατινιαστεί και δημόσια.

Η Αλβίνα Λαλί λοιπόν για να… πικάρει λοιπόν τον Βέρμπιτς, πριν από περίπου δύο εβδομάδες επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, την οποία κατέβασε αργότερα.

Όλοι πίστεψαν πως το «σήριαλ» θα τελειώσει εκεί, αλλά η ίδια δεν είχε… και πολύ όρεξη να σταματήσει. Κάπως έτσι, λοιπόν, η Σλοβένα πήρε τον – ηλικίας 15 μηνών και γόνο του Βέρμπιτς – γιο της και τον πήγε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσουν παρέα την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Δείτε την:

 

Επεισοδιακός χωρισμός για πρωτοκλασάτο άσο του ΠΑΟ - "Ξεκατίνιασμα" με την...προκλητική πρώην!

Σε διάσταση με την πρώην σύντροφό του και μοντέλο, Αλβίνα Λάλι, βρίσκεται ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, οι σχέσεις τους είναι κάκιστες.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει κι έναν γιο μόλις 15 μηνών, όμως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν καλά, βρίσκεται σε διαρκή κόντρα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν… ξεκατινιαστεί δημόσια!

Θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν λίγους μήνες!

Σκάνδαλο με τον Βέρμπιτς στη Σλοβενία!

Αντιμέτωπος με συκοφαντικές κατηγορίες βρέθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, καθώς αναρτήθηκαν σε ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες του εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ο οποίος εμφανίζεται να απολαμβάνει την παρέα άγνωστων γυναικών.

Το προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στα δύο παιχνίδια της Σλοβενίας με τη Νορβηγία και τη Σουηδία, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Με τις φωτογραφίες ασχολήθηκε και η πρώην σύντροφος του Βέρμπιτς, η Ουκρανή Αλβίνα Λάλι, η οποία έγραψε σε Instastory: «Στην Εθνική μας ομάδα, αυτό θα σήμαινε σίγουρα αποπομπή. Αυτά είναι άσχημα πράγματα, παιδιά. Ντροπή σου, Βέρμπιτς».

Πριν αναχωρήσει από τη Σλοβενία για να επιστρέψει στην Αθήνα, ο Βέρμπιτς διέψευσε κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά. «Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν από την πρώην σύντροφο του, τη μητέρα του παιδιού μου. Το υλικό είναι πολύ παλιό. Όλα έγραψε είναι ένα καθαρό ψέμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετά την ανάρτηση των φωτογραφικών, ο λογαριασμός στο Instagram απενεργοποιήθηκε. Η Αλβίνα Λάλι αρνήθηκε ότι είναι η υπαίτιος για τη διαρροή και τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση.

Δείτε την εντυπωσιακή πρώην!

 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate