Χώρισε παίκτη του ΠΑΟ... για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Χώρισε παίκτη του ΠΑΟ... για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Χώρισε παίκτη του ΠΑΟ... για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)
Την αποκάλυψη έκανε η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία μίλησε με άσχημα λόγια για τον πρώην της, πριν ρίξει τη... βόμβα για τον νέο άνδρα στη ζωή της! 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 "Φωτιές" άναψε για ακόμα μία φορά η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αλβίνα Τσαρένκο, μιλώντας στο Fanday.net!

Mε αφορμή την... επίθεση που δέχθηκε διαδικτυακά από φίλους του Παναθηναϊκού για την πρόσφατη παρουσία της στο Γ. Καραϊσκάκης αναφέρθηκε στην κακή σχέση που έχει με τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, ενώ παραδέχθηκε πως είναι ζευγάρι πλέον με παίκτη του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιος είναι!

«Πήγα στους αγώνες του Ολυμπιακού, αλλά δεν ήταν πρόθεση μου να ενοχλήσω τον Βέρμπιτς. Με προσκαλούν εκεί, αλλά δεν αγόρασα εισιτήρια μόνη μου και πήγα. Πήγαινα σε αγώνες του Ολυμπιακού και στο παρελθόν, αλλά δεν το ανέβαζα στο Instagram. Πήρα τον γιο μου στον αγώνα, καθώς έχει ήδη μεγαλώσει. Αποφάσισα να τον πάρω σε ένα καλό γήπεδο για πρώτη φορά.»

Για την παρουσία της στο Καραϊσκάκης: «Οι δημοσιογράφοι άρχισαν να γράφουν ότι το έκανα επίτηδες για να ενοχλήσω τον Μπένιαμιν. Στην τελική, έχω την ελευθερία και μπορώ να πάω στους αγώνες οποιασδήποτε ομάδας. Αν ο πρώην μου ήταν σερβιτόρος, δεν θα μου επέτρεπαν να πάω σε εστιατόριο; Ζήτησα εισιτήρια από τον Μπένιαμιν τον περασμένο Μάιο και μια μπέιμπι σίτερ για έναν αγώνα του Παναθηναϊκού τον Αύγουστο, όταν μόλις είχαμε φτάσει στην Ελλάδα. Όμως είπε κατηγορηματικά στον μάνατζερ της ομάδας να μην μας αφήσει να μπούμε στο γήπεδο. Τέτοιος πατέρας είναι»

Για το αν έχει σχέση με παίκτη του Ολυμπιακού: «Ναι έχω. Καλά κατάλαβες. Αυτός είναι ένας πολύ διάσημος ποδοσφαιριστής! Αλλά δεν θα δώσω το επίθετό του, για να μην προσβάλω ακόμα περισσότερο τον Μπένιαμιν. Θα πω μόνο ότι δεν είναι από ευρωπαϊκή χώρα.

Γιατί με απειλούν οι οπαδοί; Δεν τους αρέσει που ο Μπένιαμιν παίζει άσχημα τώρα. Νομίζουν ότι έχω κακή επιρροή στην καριέρα του. Διαφωνώ απολύτως με αυτό, γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον Μπένιαμιν εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είμαι σε μια νέα σχέση με έναν καινούργιο άντρα.

Πηγαίνω στο γήπεδο μιας άλλης ελληνικής ομάδας κι αν δεν αρέσει σε κάποιον, τότε λυπάμαι. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με απειλούν εδώ και καιρό. Αλλά τώρα υπόσχονται ότι θα προσλάβουν έναν δολοφόνο για να σκοτώσει εμένα και το μωρό, οπότε αποφάσισα να το δημοσιοποιήσω.

Αν και δεν παίρνω στα σοβαρά τις απειλές τους. Ήξερα ότι μετά τη δημοσίευση αυτής της ιστορίας, ένα κύμα αρνητικότητας θα ξεχυθεί ξανά πάνω μου, αλλά έπρεπε να το κάνω για να δείξω ότι αυτό ήταν λάθος».

Για το αν ενημέρωσε τον Βέρμπιτς για τις απειλές: «Δεν θα το κάνει ποτέ αυτό, να τους μιλήσει για να σταματήσουν.  Ήξερε πολύ καλά ότι με απειλούσαν. Του είπα για αυτό και το επιβεβαίωσε η νταντά του γιου μας. Του έγραψα χθες για αυτήν την ιστορία με απειλές από οπαδούς: “Ας λάβουμε κάποια μέτρα” του είπα και δεν αντέδρασε, είπε “δεν με νοιάζει”. Εξαιτίας αυτού, φοβάμαι να αφήσω τη νταντά με το παιδί να πάνε στην παιδική χαρά», είπε η Αλβίνα Τσαρένκο.

Επεισοδιακός χωρισμός για πρωτοκλασάτο άσο του ΠΑΟ - "Ξεκατίνιασμα" με την...προκλητική πρώην!

Σε διάσταση με την πρώην σύντροφό του και μοντέλο, Αλβίνα Λάλι, βρίσκεται ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, οι σχέσεις τους είναι κάκιστες.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει κι έναν γιο μόλις 15 μηνών, όμως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν καλά, βρίσκεται σε διαρκή κόντρα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν… ξεκατινιαστεί δημόσια!

Θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν λίγους μήνες!

Σκάνδαλο με τον Βέρμπιτς στη Σλοβενία!

Αντιμέτωπος με συκοφαντικές κατηγορίες βρέθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, καθώς αναρτήθηκαν σε ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες του εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ο οποίος εμφανίζεται να απολαμβάνει την παρέα άγνωστων γυναικών.

Το προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στα δύο παιχνίδια της Σλοβενίας με τη Νορβηγία και τη Σουηδία, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Με τις φωτογραφίες ασχολήθηκε και η πρώην σύντροφος του Βέρμπιτς, η Ουκρανή Αλβίνα Λάλι, η οποία έγραψε σε Instastory: «Στην Εθνική μας ομάδα, αυτό θα σήμαινε σίγουρα αποπομπή. Αυτά είναι άσχημα πράγματα, παιδιά. Ντροπή σου, Βέρμπιτς».

Πριν αναχωρήσει από τη Σλοβενία για να επιστρέψει στην Αθήνα, ο Βέρμπιτς διέψευσε κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά. «Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν από την πρώην σύντροφο του, τη μητέρα του παιδιού μου. Το υλικό είναι πολύ παλιό. Όλα έγραψε είναι ένα καθαρό ψέμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετά την ανάρτηση των φωτογραφικών, ο λογαριασμός στο Instagram απενεργοποιήθηκε. Η Αλβίνα Λάλι αρνήθηκε ότι είναι η υπαίτιος για τη διαρροή και τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση.

 

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate