Η νέα ζωή του Ούγκο Κάιπερς – Σαρώνει στο Βέλγιο! (vids+pics)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Η νέα ζωή του Ούγκο Κάιπερς – Σαρώνει στο Βέλγιο! (vids+pics)

Η νέα ζωή του Ούγκο Κάιπερς – Σαρώνει στο Βέλγιο! (vids+pics)
O πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού κάνει… πλάκα στο Βέλγιο, με τον 25χρονο επιθετικό να είναι ο πρώτος σκόρερ της Γάνδης και τρίτος συνολικά στην Jupiler Pro League.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ηρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Super League 2, αλλά τα δύο χρόνια που παρέμεινε στον Πειραιά δεν κατάφερε να αποδείξει ότι άξιζε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ετσι μοιραία τον Ιούνιο του 2021 αποχώρησε από τους Ερυθρόλευκους, με προορισμό την πατρίδα του και την Μαλίν, στην οποία παρέμεινε για μια σεζόν, πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στην Γάνδη. Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη την Γάνδη, με τον 25χρονο να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και τρίτος συνολικά στο βελγικό πρωτάθλημα!

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί συνολικά σε 34 παιχνίδια, έχοντας 17 γκολ και 4 ασίστ σε 2.634 λεπτά. Από αυτά τα 13 γκολ (σ.σ και οι 3 ασίστ) είναι στο βέλγικο πρωτάθλημα, με τον Ούγκο Κάιπερς να σκοράρει ένα γκολ ανά 141 λεπτά και να είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τους Ονουάτσο (Γκεν 16 γκολ) και Γένσεν (14 γκολ), έχοντας τα ίδια τέρματα με τον Μάριο Γκονζάλες (Λέουβεν).

Ο άλλοτε στράικερ των Πειραιωτών έχει σκοράρει στα 10 από τα 23 ματς πρωταθλήματος, που έχει αγωνιστεί, ενώ μάλιστα σε τρία από τα δέκα έχει πετύχει από δύο γκολ! Στην ήττα της Γάνδης από την Σερκλ Μπριζ με 4-3, αλλά και στις νίκες επί της Κορτράικ με 2-1 και Σεντ Τρούιντεν με 3-0.

Πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις από τον Βέλγο επιθετικό, που τον έχουν κάνει ένα από τα πιο hot ονόματα της Jupiler Pro League και η περίπτωσή του έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί τις μεγάλες ομάδες της χώρας, όπως είναι οι Γάνδη και Κλαμπ Μπριζ.

Εμφανίσεις που έχουν εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία, η οποία πλέον – σύμφωνα με το transfermarkt – υπολογίζεται στα 5.5 εκατ. ευρώ, όταν τον περασμένο Απρίλιο (12/4) ήταν στα 3 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάιπερς, ο οποίος κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό κατάφερε να παίξει μόλις σε 14 παιχνίδια έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ, πουλήθηκε από τους Πειραιώτες στην Μαλίν έναντι 750.000 €, αλλά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού πήρε επίσης χρήματα από τη μεταγραφή του στην Γάνδη. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 40-50%, με την Μαλίν να παίρνει 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει στην Γάνδη, με την οποία δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Χάρη στον Κάιπερς και τα γκολ που έχει πετύχει ο 25χρονος επιθετικός, η Γάνδη είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 3 πόντους διαφορά από την 4η Κλαμπ Μπριζ. Η ομάδα του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού διεκδικεί μια θέση στην πρώτη 4άδα, που θα της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και μια θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Εάν μείνει εκτός 4άδας (5-8) θα διεκδικήσει μια θέση στο Europa Conference League.

Ο Κάιπερς, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία της Σταντάρ Λιέγης, στην καριέρα του εκτός από τον Ολυμπιακό, τον Εργοτέλη και τις Μαλίν και Γάνδη, έχει παίξει επίσης στην Αζαξιό, αλλά και στην Σεράινγκ, έχοντας συνολικά 157 ματς, με 65 γκολ και 25 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Κ19 του Βελγίου (4 ματς, 1 γκολ). Με τις εμφανίσεις που κάνει, όμως, δεν αποκλείεται σύντομα να κληθεί στην ανδρική ομάδα του Βελγίου…


 

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate