Τι παίζουμε σήμερα τον Ολυμπιακό - Απόδοση 1.95!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Τι παίζουμε σήμερα τον Ολυμπιακό - Απόδοση 1.95!

Τι παίζουμε σήμερα τον Ολυμπιακό - Απόδοση 1.95!
Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, προκειμένου να κοντραριστεί με την Άλμπα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Καλημέρα στο αγαπητό κοινό του Bet.gr. Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, προκειμένου να κοντραριστεί με την Άλμπα.

Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός Προγνωστικά

Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός Στοίχημα 

Συνεχίζεται ο μαραθώνιος της Ευρωλίγκας στην κανονική διάρκεια με την σκυτάλη εκ νέου να ακουμπάει στην παλάμη του Ολυμπιακού, όπου για την 24η αγωνιστική αναμετριέται με την Άλμπα στην Γερμανία. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ασταμάτητοι και το γεγονός πως κοιτούν τους υπόλοιπους από το υψηλότερο σκαλί της βαθμολογίας, σηματοδοτεί πλήρως την αγωνιστική τους ετοιμότητα.  Ίδια παραμένουν τα... προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού οι Άλεκ Πίτερς και Κώστας Σλούκας δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια των τρις φορές πρωταθλητών Ευρώπης στην έδρα της Άλμπα. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός φέτος αποδεικνύεται ευφυής στην διαχείριση απωλειών και σίγουρα είναι το φαβορί για το ροζ φύλλο.

Πρόβλεψη: Σε απόδοση 1.95 (Stoiximan) θεωρώ και εμπιστεύομαι το over 7,5 πόντους του Αϊζαια Κάνααν, o οποίος θα εντοπίσει τον απαραίτητο χώρο απέναντι σε μία ομάδα που δεν φημίζεται για την αμυντική της απόδοση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate