Ντεμπούτο στη Χάντερσφιλντ με ανάμεικτα συναισθήματα για Βατσλίκ (vid)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ντεμπούτο στη Χάντερσφιλντ με ανάμεικτα συναισθήματα για Βατσλίκ (vid)

Ντεμπούτο στη Χάντερσφιλντ με ανάμεικτα συναισθήματα για Βατσλίκ
Ο Τόμας Βατσλίκ έκανε ντεμπούτο με τη Χάντερσφιλντ στην ισόπαλη αναμέτρηση (1-1) με την ΚΠΡ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Νέο κεφάλαιο άνοιξε στην καριέρα του Τόμας Βατσλίκ. Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε ντεμπούτο με τη Χάντερσφιλντ, με την οποία αγωνίστηκε στην ισόπαλη αναμέτρηση με την ΚΠΡ για την 30ή αγωνιστική της Championship, δίχως να καταφέρει να κρατήσει το «μηδέν» (1-1). 
 
Ο Τσέχος γκολκίπερ είδε την εστία του να παραβιάζεται στο 13ο λεπτό, αφού δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Λόου, ο οποίος πρόλαβε την έξοδό του και τον εκτέλεσε από κοντά έπειτα από κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων. Ο Γουάγκχορν ισοφάρισε στο 39’ για τους γηπεδούχους.
 
Δείτε τον παρακάτω εν δράση: 
«Σας ευχαριστώ για την υποδοχή», έγραψε στο Instagram ο Βατσλίκ, αναφερόμενος στους οπαδούς της Χάντερσφιλντ, η οποία δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, αφού είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης με 27 βαθμούς, ενώ η ΚΠΡ βρίσκεται στη 14η με 39.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate