"Άνεργοι" πολυτελείας! Top ονόματα στη λίστα των ελεύθερων: Ίσκο και Στάριτζ...

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

"Άνεργοι" πολυτελείας! Top ονόματα στη λίστα των ελεύθερων: Ίσκο και Στάριτζ...

"Άνεργοι" πολυτελείας! Top ονόματα στη λίστα των ελεύθερων: Ίσκο και Στάριτζ...
Η «μετεξεταστέα» μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μπορεί να τελείωσε, αλλά οι ευρωπαϊκές ομάδες (άρα κι οι… ελληνικές) έχουν χρόνο μέχρι και την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου για να διορθώσουν τα ρόστερ τους και να ενισχυθούν με παίκτες ξεχασμένους, που δεν έχουν κρεμάσει ακόμη, τελείως, τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είναι οι περιπτώσεις του Στάριντζ, του Αλεξάντρ Πάτο, του Μπεν Αρφά, του Μανγκαλά ή του Ίσκο που μετά το ναυάγιο με την γερμανική Ουνιόν Βερολίνο συζητάει σοβαρά με την Έβερτον. Είναι μερικοί από τους λεγόμενους «ελεύθερους», στην πραγματικότητα άνεργους, που στο πρόσφατο παρελθόν γέμιζαν καθημερινά τα αθλητικά πρωτοσέλιδα, για τα γκολ και τις επιδόσεις τους, μετά όμως εξαφανίστηκαν, λες και τους κατάπιε η γη, είτε γιατί είναι πλέον Over 30, είτε γιατί τα κρυστάλλινά τους γόνατα αποδείχθηκε πως δεν άντεξαν πάντα το βάρος του ταλέντου τους.

Στη λίστα, με τα ψώνια υπάρχουν κι άλλοι, από τον Ιταλό Ζάζα, στον Ιταλό- Βραζιλιάνο Ρόμουλο κι από τους Ντζιούμπα, στον Μαξίμοβιτς ή τον ταλαντούχο Κροάτη Βρσάλικο που αφού κράτησε για χρόνια, στα χέρια του τα ηνία της Ατλέτικο Μαδρίτης ουδέποτε συνήλθε πλήρως από έναν σοβαρό τραυματισμό παίζοντας μόνο μία χούφτα παιχνίδια με την Ίντερ κι άλλη μία με τον Ολυμπιακό.

Advertisemen

Η πλέον οξύμωρη περίπτωση «ανεργίας» αφορά τον 30χρονο Ισπανό μέσο επιθετικό Φρανθίσκο ‘Ισκο που αφού κατέκτησε τα πάντα στα 9 χρόνια παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τέθηκε εκτός 11άδας από τον Κάρλο Αντσελόττι, ζήτησε να φύγει, πήγε στη Σεβίλλη, αλλά επειδή κι εκεί βρέθηκε εκτός πλάνων του Σανπάολι, έπεσε σε κατάθλιψη και δεν συνήλθε ποτέ. Και πάνω που είχε συμφωνήσει σε όλα για να δοκιμάσει την τύχη του στη Γερμανία, η Ουνιόν Βερολίνου ματαίωσε χωρίς δεύτερη κουβέντα τη μεταγραφή του ισχυριζόμενη ότι ο μάνατζερ του παίκτη ζήτησε εν τέλει πολλά περισσότερα από τα αρχικώς συμφωνηθέντα. Του ευχόμαστε ν’ αλλάξει μάνατζερ ή να κατεβάσει τις απαιτήσεις του, τώρα που συζητάει με την Έβερτον γιατί διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει κι άλλο τρένο.

Σχεδόν ένα χρόνο εκτός γηπέδων, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους κι ο 33χρονος άλλοτε διεθνής Άγγλος επιθετικός των Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ Ντάνιελ Στάριτζ που δεν έχει ακόμη συνέλθει πλήρως από έναν σοβαρό τραυματισμό στην βουβωνική χώρα. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Αυστραλιανή Περθ Γκλόρι, τη… δόξα όμως ευχαρίστως να την αναζητούσε και σ’ ένα εξίσου ευρωπαϊκό πρωτάθλημα «δεύτερης ζώνης».

Άνεργος, από το περυσινό καλοκαίρι είναι κι ο Ιταλός, πρώην διεθνής επιθετικός Σιμόνε Ζάζα με αρκετή πείρα στα πόδια του έχοντας κατά καιρούς περάσει από Γιουβέντους, Τορίνο, Σασσουόλο, Σαμπντόρια, Βαλένθια, Ουέστ Χαμ. Το ίδιο κι ο 35χρονος Χατέμ Μπεν Αρφά, αιώνιο ταλέντο του γαλλικού ποδοσφαίρου, αλλά με το βίτσιο να τσακώνεται ή και να πλακώνεται με τον οποιονδήποτε, όπως συνέβη το καλοκαίρι με τον συμπαίκτη του Ντιαλό γεγονός που είχε αναγκάσει τη Ρεν να τον απολύσει επί τόπου. Αιώνιο ταλέντο παρέμεινε κι ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Αλεξάντρ Πάτο με λαμπρό παρελθόν στη Μίλαν, ύστερα όμως με πολλά προβλήματα τραυματισμού που δεν τον άφησαν ν’ ανθίσει στην Τσέλσι, στη Βιγιαρεάλ, στην Κίνα ή στο Ορλάντο Σίτι: την τελευταία του ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι.

Κρυστάλλινα γόνατα είχε κι ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Ελία Μανγκαλά για τον οποίο κάποτε η Σίτι πλήρωσε 45εκ. ευρώ για να τον «απαγάγει» από την Πόρτο. Έχει να παίξει κι εκείνος από πέρυσι, τελευταία στη Σεντ Ετιέν, θεωρητικά έχει αφήσει πίσω του έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά το θέμα είναι το συμβόλαιό του, που πριν μερικά χρόνια δεν κατέβαινε, με τίποτα από τα 20.000 ευρώ, την εβδομάδα. Που για «άνεργος», δεν είναι καθόλου άσχημα…   

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate