«Βόμβα» από την Ισπανία για Μαρσέλο: «Ανακοινώνεται σύντομα από...»

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

«Βόμβα» από την Ισπανία για Μαρσέλο: «Ανακοινώνεται σύντομα από...»

«Βόμβα» από την Ισπανία για Μαρσέλο: «Ανακοινώνεται σύντομα από...»
Ο Μαρσέλο έχει συμφωνήσει σε όλα με τους LA Galaxy και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τους Αμερικανούς, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το όνομα του Μαρσέλο εμπλέκεται επί καθημερινής βάσεως σε πολλά σενάρια στο εξωτερικό για μεταγραφή. Ένα από αυτά λοιπόν που κυκλοφορεί σήμερα στην Ισπανία αναφέρεται στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία με τους LA Galaxy στο τέλος της σεζόν όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Don Balon», ο Μαρσέλο είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά των Αμερικανών εδώ και μερικές μέρες και τα έχουν βρει τόσο στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά και στο οικονομικό μέρος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η συμφωνία πρόκειται να ισχύσει από το τέλος της τρέχουσας περιόδου, όποτε και λήγει το συμβόλαιο του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, το οποίο μοιάζει αμφίβολο να ανανεωθεί μετά τις, όπως χαρακτηρίζεται, λόγω των εμφανίσεων από τον άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρόστερ των Γκάλαξι θέλουν να προστεθεί ακόμη ένα σπουδαίο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς υπάρχουν ήδη και οι Τσιτσαρίτο, Ντόουγκλας Κόστα και Ρίκι Πουτς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate