Συνάντηση Μαρινάκη - Μπέου στον Βόλο!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση Μαρινάκη - Μπέου στον Βόλο!

Συνάντηση Μαρινάκη - Μπέου στον Βόλο!
Η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες φαίνεται να έπεσε και η σχέση τους περνάει πλέον σε άλλη φάση. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Βαγγέλης Μαρινάκης - Αχιλλέας Μπέος: Σε άλλη φάση φαίνεται ότι περνάει η σχέση ανάμεσα στους δύο άντρες, που τα τελευταία χρόνια είχαν ανεβάσει αρκετά τους τόνους, καθώς συναντήθηκαν στο πλαίσιο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Ο δήμαρχος Βόλου επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον πρόεδρο των Ερυθρόλευκων, πιθανότατα την περασμένη Κυριακή στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μιλώντας στην εκπομπή Clasico του ραδιοφωνικού σταθμού “Βόλος 9,86, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε:

«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο».

Ο Α. Μπέος ρωτήθηκε, επίσης, για το αν η φερόμενη αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετίζεται με την ΕΠΟ και το κομμάτι της διαιτησίας και απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω, ψάξτε άλλον, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Πέγιος), που βγάζανε φωτογραφίες, όταν πήγαιναν στο Πασαλιμάνι και μίλαγαν με τον θυρωρό και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate