Super League μετά το Μουντιάλ: Η… αλήθεια της βαθμολογίας

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Super League μετά το Μουντιάλ: Η… αλήθεια της βαθμολογίας

Super League μετά το Μουντιάλ: Η… αλήθεια της βαθμολογίας
Η βαθμολογία της Super League μετά την επανέναρξη και η μεγάλη αλήθεια για τους «μεγάλους», τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βόλο...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 1-0 στην Opap Arena χάρη στο τέρμα του Ορμπελίν Πινέδα και μείωσε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από το τριφύλλι.

Παράλληλα, με νίκες συνέχισαν και ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης σε μια αγωνιστική που η μοναδική χαμένη ήταν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μετά το Μουντιάλ και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Super League έχει νέα δεδομένα και νέο ενδιαφέρον, κάτι που μαρτυράει και η βαθμολογία των τεσσάρων αγωνιστικών του δεύτερου γύρου.

Ο Ολυμπιακός μετά τον μέτριο πρώτο γύρο που έκανε στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει «καυτός» μετά την επανέναρξη και έχει μαζέψει σε τέσσερα ματς 10 βαθμούς, έχοντας 13-2 γκολ και την «αυτοκτονία» στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, όπου προηγούνταν 2-0 και ήρθε 2-2.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ κι αυτός έχει μαζέψει 10 βαθμούς και έχει πλησιάσει κι εκείνος όπως και οι ερυθρόλευκοι στους 7 βαθμούς από την κορυφή. Αυτές είναι και οι δυο ομάδες με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 9. Η ευχάριστη έκπληξη είναι αναμφίβολα ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι στην 4η θέση με 8 βαθμούς σε 4 ματς, ενώ Άρης και Ατρόμητος επίσης πηγαίνουν καλά έχοντας μαζέψει από 7 βαθμούς.

Ο μεγάλος χαμένος από τους Big 5 είναι αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός που έχει μόλις 5 βαθμούς και θα βρισκόταν στην 8η θέση αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε μετά το Μουντιάλ, ενώ η μεγάλη απογοήτευση είναι ο Βόλος, με μόλις 2 πόντους, την ώρα που είχε μαζέψει 24 σε 13 παιχνίδια στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά η βαθμολογία στον δεύτερο γύρο της Superleague:

1. Ολυμπιακός 10 

2. ΠΑΟΚ 10 

3. ΑΕΚ 9 

4. ΠΑΣ Γιάννινα 8 

5. Άρης 7 

6. Ατρόμητος 7 

7. Παναιτωλικός 6 

8. Παναθηναϊκός 5 

9. ΟΦΗ 5 

10. Αστέρας Τρ. 4 

11. Λεβαδειακός 4 

12. Βόλος 2 

13. Λαμία 1 

14. Ιωνικός 1

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate