Ούτε τα προσχήματα: Ο Κουτσιαύτης τηλεκριτικός στο OPEN!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ούτε τα προσχήματα: Ο Κουτσιαύτης τηλεκριτικός στο OPEN!

Ούτε τα προσχήματα: Ο Κουτσιαύτης τηλεκριτικός στο OPEN!

Ούτε τα προσχήματα! Ο Μένιος Κουτσιαύτης (Αρτας) έκανε τηλεκριτική διαιτησίας στο κανάλι OPEN, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Ο 45χρονος πρώην διαιτητής ο οποίος στις 28/12 σφύριξε Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1, που ήταν το τελευταίο ματς πριν κρεμάσει τη σφυρίχτρα του.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Αλλαγή τηλεκριτικού διαιτησίας είχαμε στο κανάλι OPEN, συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο Κερκυραίος Τάσος Κάκος αποτελεί παρελθόν και τις επίμαχες φάσεις σχολιάζει ο Μένιος Κουτσιαύτης (Αρτας) ο οποίος κρέμασε τη σφυρίχτρα του στο τέλος του χρόνου, συμπληρώνοντας το όριο ηλικίας των 45 ετών. Μάλιστα, ο Κουτσιαύτης, το τελευταίο ματς που σφύριξε ήταν Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1, για την 15η αγωνιστική, ματς που έγινε στις 28/12!

Στις 8/1 ήταν η δεύτερη αθλητική εκπομπή του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη που ο Κουτσιαύτης σχολίαζε τις επίμαχες φάσεις. Δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό με την αποχώρηση του Κάκου ή με την αντικατάστασή του από τον Κουτσιαύτη.

Όπως φαίνεται, με την περίπτωση του Κουτσιαύτη δεν υπάρχει κανένας φραγμός. Υπόλογος και ο Μπένετ που δεν έχει διαγράψει ακόμη τον Κουτσιαύτη από τα μητρώα των διαιτητών, όπως προβλέπεται από τον σχετικό κανονισμό. Η ...εξέλιξη του Κουτσιαύτη εκθέτει και τον ίδιον τον Μπένετ και αναφερόμαστε στους ορισμούς που κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάκος αποτελεί παρελθόν επειδή κάποιοι δεν τον θεωρούσαν συνεργάσιμο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το συμβόλαιό του έληξε στο τέλος του 2022 και απομακρύνθηκε με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate