Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ, ο Μαρσέλο και ο νέος… Μπουχαλάκης

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ, ο Μαρσέλο και ο νέος… Μπουχαλάκης

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ, ο Μαρσέλο και ο νέος… Μπουχαλάκης

Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα με τον Μαρσέλο να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ και τον Μπουχαλάκη να παίρνει έναν νέο ρόλο.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Ατρόμητο έδινε την ευκαιρία στον Μίτσελ να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα. Και είναι γεγονός πως έτσι το πήγε το ματς στο τέλος προέκυψαν διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία.
Πρώτα απ’ όλα είναι σημαντικό αυτό το… κόλπο που έκανε με την τριάδα στην άμυνα και όπως είπε μετά το ματς ο Ισπανός προπονητής είναι κάτι που το δουλεύει στις προπονήσεις. Είναι προφανές πως η σκέψη του είχε να κάνει με τον Μαρσέλο και το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος μπακ δεν καλύπτει τα νώτα του.
 
Ο Μίτσελ θα κρατήσει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε χωρίς τους Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ, αλλά και πάλι βρήκε τρόπους για να δημιουργήσει φάσεις. Και το έκανε με μεγάλη άνεση και συχνότητα. Παρά το γρήγορο γκολ του Ατρόμητου ο Ολυμπιακός έβγαλε άμεσα αντίδραση και έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη.
 
Ο Μπουχαλάκης που έπαιξε ως κεντρικός στόπερ δεν τα πήγε και άσχημα και από τα πόδια του ξεκίνησαν ουκ ολίγες καλές στιγμές στην επίθεση. Ο Σισέ μετά το μούδιασμα στο ξεκίνημα του ματς, πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και έδειξε πως μπορεί να ακουμπήσει πάνω του ο Μίτσελ για τη συνέχεια.

Ο Μαρσέλο εξελίσσεται σε μορφή του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν αμφισβητείται η ποιότητα του, η οποία ξεχειλίζει στο χορτάρι. Έβαλε ένα μαγικό γκολ στο Περιστέρι, το πανηγύρισε αλά… Κριστιάνο και σε κάποια συγκεκριμένα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος μπορεί να δώσει τον δικό του τόνο και ομορφιά στο παιχνίδι. Αυτό βέβαια για να γίνει είδαμε ότι ο Μίτσελ σκέφτεται πως θα θωρακίσει την αριστερή του πλευρά.

Με όλα αυτά που συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση και τώρα αρχίζουν τα σπουδαία για το Κύπελλο.

.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate